Νέο selfie smartphone Xperia C4 από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε το Xperia C4, το νέο της smartphone ειδικά διαμορφωμένο για selfie φωτογραφίες, με εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με 25mm ευρυγώνιο φακό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το κύριο βάρος των τεχνικών χαρακτηριστικών της συσκευής έχει μετατοπιστεί στις «φωτογραφικές» επιδόσεις, με αποτέλεσμα το Xperia C4 να διαθέτει επίσης κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, αισθητήρα Exmor R, μαλακό LED flash και HDR λειτουργίες.
Επιπλέον, το Superior Auto βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εικόνα και η τεχνολογία Steady Shot αντισταθμίζει τυχόν κούνημα της κάμερας. Συμπληρωματικά, το C4 ενσωματώνει μια σειρά από δημιουργικές εφαρμογές κάμερας, όπως η Style portrait και λειτουργίες όπως η AR mask που επιτρέπει να τοποθετείτε ένα διαφορετικό πρόσωπο πάνω στο δικό σας ή σε άλλα πρόσωπα ενώ τραβάτε μία selfie.
00_Xperia_C4_colour_range
Η οθόνη Full HD του Xperia C4 είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών και τεχνολογίας IPS, ενώ συνοδεύεται από την τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine 2 που προσφέρει ευκρίνεια και φωτεινότητα χρώματος κατά την αναπαραγωγή ταινιών. Σχεδιαστικά, η συσκευή διαθέτει μινιμαλιστικό πλαίσιο γύρω από την ανθεκτική σε γρατζουνιές οθόνη, ενώ η ελαφριά κατασκευή του βοηθάει να το αισθάνεστε άνετο στο χέρι.
Στο εσωτερικό του το selfie smartphone της Sony «κρύβει» τον οκταπύρηνο και 64μπιτο MediaTek MTK6752 χρονισμένο στα 1,7GHz, το ARM Mali760 MP2 για την απόδοση των γραφικών χρονισμένο στα 700MHz και 2GB μνήμης RAM. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυα 4G.
03_Xperia_C4__White_Flat
Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2.600mAh που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία αποδίδει πάνω από 8 ώρες χρόνο θέασης βίντεο. Παράλληλα, η συνοδευτική λειτουργία της μπαταρίας STAMINA Mode 5.0 εξασφαλίζει ότι έχετε το πλήρη έλεγχο στο πώς χρησιμοποιείτε την μπαταρία σας.
Για την αποθήκευση δεδομένων και εφαρμογών το C4 διαθέτει εσωτερική μνήμη μεγέθους 16GB ενώ έχει και υποδοχή για εγκατάσταση κάρτας μνήμης microSD χωρητικότητας έως 128GB. Το Xperia C4 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και πράσινης μέντας και σε εκδόσεις  Single SIM και Dual SIM εκδόσεις.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment