0 Η Sharp παρουσιάζει το Aquos Crystal 2, με τα σχεδόν "αόρατα" bezel!

Sharp είναι σίγουρα μία εταιρεία που δεν έχει εδραιωθεί στην αγορά των smartphones, ωστόσο είναι γνωστή για τα επαναστατικά displays που αναπτύσσει, αλλά και την τάση της να σχεδιάζει κινητά τηλέφωνα που ψάχνεις να βρεις τα bezel τους με… μικροσκόπιο! Πρόσφατα, η Sharp παρουσίασε το διάδοχο του Aquos Crystal, που βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου του, διαθέτοντας μάλιστα το ίδιο bezel-less display!
Το συγκεκριμένο mid-ranger βασίζεται σε μία οθόνη 5.2 ιντσών, η οποία είναι κατασκευασμένη με βάση την τεχνολογία S-Pure LED, με την οθόνη να παραμένει στα 720p. Επιπλέον, στην καρδιά του Aquos Crystal 2 βρίσκεται ένας Snapdragon 801 χρονισμένος στα 2.3GHz μαζί με2GB RAM, ενώ η main camera προσφέρει ποιότητα στα 8 MPixel, ενώ παράλληλα δεν λείπει και μία selfie cam, η οποία προσφέρει φωτογραφίες με ανώτερη ποιότητα στα 2.1 MPixel. Εκτός από τα παραπάνω, το Aquos Crystal 2 ενσωματώνει την τεχνολογία Grip Magic, όπου με τη χρήση ειδικών sensors που βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος της συσκευής, το κινητό αντιλαμβάνεται και το παραμικρό άγγιγμα του χρήστη.
Aquos 3
Σύμφωνα με τη Sharp, το Aquos Crystal 2 είναι αδιάβροχο, ενώ διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.030mAh. To mid-range smartphone με τα ανύπαρκτα bezel αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά της Ιαπωνίας στα μέσα Ιουλίου και είναι μάλλον κομματάκι δύσκολο να το δούμε και από τα μέρη μας…
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment