Η ZTE ανακοίνωσε το κορυφαίο Nubia Z9 σε τρεις εκδόσεις

H ΖΤΕ μετά την ανακοίνωση των Nubia Z9 mini και Z9 Μax, ανακοίνωσε επιτέλους και το κορυφαίο Nubia Z9, το οποίο έρχεται σε... τρεις εκδόσεις, τις Classic, Elite και Exclusive. Η συσκευή σύμφωνα με την ΖΤΕ διαθέτει edge-to-edge οθόνη –κάτι που είναι φανερό από τα ιδιαίτερα λεπτά περιθώρια αριστερά και δεξιά- αν και στο πάνω και κάτω μέρος υπάρχουν αρκετά μεγάλα περιθώρια, που μας θυμίζουν τον OmniBalance σχεδιασμό της Sony, αν και η Ιαπωνική εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό του Xperia C4, φαίνεται πως θα τον εγκαταλείψει σύντομα. Τα περιθώρια πάντως αριστερά και δεξιά από την οθόνη είναι μόλις 0,8 χιλιοστά σε πάχος ωστόσο η εταιρεία χρησιμοποιώντας γυαλί 2.5D έχει καταφέρει να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Η οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 5,2 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels, και η οποία όπως αναφέραμε διαθέτει προστασία από 2.5D γυαλί που στα άκρα δημιουργεί μία αίσθηση αντανάκλασης για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του bezelless σχεδιασμού. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 147.38 x 68.34 x 8.9 χιλιοστά και διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο, με κάμερα στο πίσω μέρος που δεν εξέχει. Όσο αφορά στις προδιαγραφές βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC και διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.1, NFC, MHL 3.0, υποσύστημα ήχου Hi-Fi με επεξεργαστή AKM4961 που προσφέρει 7.1 surround ήχο. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2900mAh.
Η κάμερα στην πρόσοψη χρησιμοποιεί αισθητήρα της Sony στα 8,0 Megapixels (IMX179, f/2.4, 80° field of view). Η κύρια κάμερα, εφοδιάζεται με σύστημα φακών f/2.0 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας ενώ ο αισθητήρας 1/2.6" Sony IMX234 έχει ανάλυση 16 Megapixels. Όσο αφορά στην RAM και στον αποθηκευτικό χώρο, η έκδοση Classic διαθέτει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ οι εκδόσεις Elite και Exclusive έχουν 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment