Huawei και LG: Ετοιμάζουν 5.7″ phablet και 5.2″ Nexus smartphone;

Φέτος αρκετοί κατασκευαστές αποφάσισαν να βγάλουν δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας τους, βλέπε Samsung, Apple, και αρκετούς Κινέζους και σύμφωνα με τις νέες αναφορές, η Google θα κάνει το ίδιο με το επόμενο Nexus smartphone. Λέγεται ότι η Huawei θα αναλάβει το phablet και η LG το μικρότερο smartphone.Αν ισχύουν οι πληροφορίες, οι οποίες είναι ανεπιβεβαίωτες και τις μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Google λανσάρει 2 Nexus smartphones μαζί, ενώ η LG θα γίνει η πρώτη που έχει κατασκευάσει 3 Nexus. Η LG είχε αναλάβει τα Nexus 4 και Nexus 5, ενώ λέγεται ότι η Google θέλει την συνεργασία με την Huawei για να προωθήσει το Nexus στην αγορά της Κίνας.
5.7″ phablet, 5.2″ smartphone χωρίς νέο Nexus tablet
Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, το Huawei Nexus έχει κωδική ονομασία Bullhead, θα έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών ως ο διάδοχος του Nexus 6, επεξεργαστή Snapdragon 810 και μπαταρία 3500mAh. Το LG Nexus αναφέρεται ως Angler, λέγεται ότι έχει οθόνη 5.2 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 808 που είναι ενσωματωμένος στο LG G4 και μπαταρία 2700mAh.Όσον αφορά στα Nexus tablet οι φήμες λένε ότι για το 2015 θα μείνουμε στο Nexus 9 και δεν θα δούμε τον διάδοχό του.
Για όλα τα παραπάνω κρατάμε επιφυλάξεις, αλλά αν ισχύουν περιμένουμε τις ανακοινώσεις να γίνουν τον Οκτώβριο, όπως συνηθίζει η Google.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment