Διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση του Microsoft Office για Android smartphones

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Microsoft προχώρησε στην κυκλοφορία δοκιμαστικών εκδόσεων της σουίτας του Office για την πλατφόρμα του Android η οποία ήταν συμβατή μόνο για tablets και όχι για smartphones, κάτι που η εταιρεία "διορθώνει" σήμερα.
Οι μεμονωμένες εφαρμογές που αντικαθιστούν πλέον το Office Mobile, είναι σχεδόν όμοιες με αυτές που κυκλοφορούν εδώ και καιρό για το iPhone και τα Windows 10, με ίδιο γραφικό περιβάλλον και λειτουργίες, επιτρέποντας τη δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων χωρίς περιορισμούς στο Word, το Excel και το PowerPoint. Και στις τρεις εφαρμογές, συναντάμε το γνωστό ribbon το οποίο εμφανίζεται στο κάτω μέρος και στο οποίο κρύβονται οι περισσότερες ρυθμίσεις για εύκολη πρόσβαση κατά την επεξεργασία ενός εγγράφου. Το άνοιγμα των εγγράφων και η αποθήκευση τους μπορεί να γίνει μέσω των υποστηριζόμενων cloud υπηρεσιών όπως το OneDrive, OneDrive for Business, Box, Dropbox και SharePoint.

Για να μπορέσετε να κατεβάσετε τις τρεις εφαρμογές, θα πρέπει να συμμετέχετε στην ομάδα του Microsoft Office που έχει δημιουργηθεί στο Google+, επιλέγοντας το "Join the community" έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν τα παρακάτω links. Η τελική έκδοση του Office για Android smartphones αναμένεται μέσα στη χρονιά και πιθανόν το Φθινόπωρο.

 Download: Word Preview για Android smartphones
 Download: Excel Preview για Android smartphones
 Download: PowerPoint Preview για Android smartphones
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment