iPhone 6s: Με 2GB LPDDR4 μνήμη RAM και χωρίς 16GB έκδοση;

Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα η επόμενη γενιά των iPhone, που λογικά θα ονομάζονται iPhone 6s και iPhone 6s Plus, θα βλέπουμε διάφορα leaks και αναλύσεις ειδικών επί του θέματος. Η εταιρεία αναλύσεων TrendForce κάνει την δική της αναφορά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες που έχει.
25 με 50 εκατομμύρια πωλήσεις το πρώτο διάστημα
Η TrendForce αναφέρει ότι τα 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα μπουν στην παραγωγή μέσα στον Ιούνιο, οι αποστολές θα ξεκινήσουν μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2015. Αρχικά εκτιμάται ότι θα αποσταλούν 25 εκατομμύρια iPhone, η πλειοψηφία των οποίων θα είναι στις 4.7 ίντσες. Στο τελευταίο τρίμηνο του 2015 η Apple αναμένεται να διπλασιάσει τις αποστολές ξεπερνώντας τα 50 εκατομμύρια iPhone.
Μήμη RAM2GB LPDDR4
Σύμφωνα με την TrendForce η Apple θα αυξήσει την μνήμη RAM στα 2GB όπως έκανε στο iPad Air 2, ένα χαρακτηριστικό που έχει συζητηθεί έντονα την ώρα που τα Android έχουν φτάσει ήδη στα 4GB. Θα χρησιμοποιήσει LPDDR4 RAM modules που θα τα προμηθεύεται από την Samsung και την SK Hynix.
Επιπλέον, η Apple αναμένεται να πάει στα 32GB ενσωματωμένη μνήμη και να παραλείψει τα 16GB, κάτι που συνεπάγεται ότι ανεβαίνει η τιμή.
Force Touch
Η τεχνολογία Force Touch, θα ενσωματώνεται στα επόμενα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, στην κάτω πλευρά της οθόνης θα υπάρχει ένα module που θα αντιλαμβάνεται την διαφορετική πίεση που ασκείται και θα εκτελεί τις ανάλογες εντολές.
Ωστόσο, για αρχή η τεχνολογία αυτή δεν θα βελτιώσει κατά πολύ την εμπειρία χρήσης, καθώς οι developers πρέπει να την συμπεριλάβουν στις εφαρμογές τους. Αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία για τα iOS apps να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα (μέχρι να ετοιμάσει το Android την δική του απάντηση).
Κάμερα
Τέλος για την κάμερα η Apple θα στραφεί και πάλι στους Ιάπωνες προμηθευτές όσον αφορά στα LED chips. Το module για τον φωτισμό της κάμερας θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από 3.0×0.85×0.6 χλστ. θα πάει 3.0×0.85×0.4 χλστ., κάτι που θα μειώσει το πάχος του iPhone.
Το LED flash της κάμερας θα χρησιμοποιεί και πάλι 2 LEDs διαφορετικής θερμοκρασίας χρώματος για να δημιουργεί πιο φυσικό φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας της κάμερας θα είναι και πάλι από την Sony και σύμφωνα με προηγούμενο άρθρο, θα είναι 12 Megapixel και 8 Megapixel η μπροστά κάμερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment