OPPO Find X: Επίσημο με pop-up slider μηχανισμό

Το ΟPPO Find X ανακοινώθηκε επίσημα λύνοντας το μυστήριο με την τοποθέτηση της πρόσθιας κάμερας που τόσο απασχόλησε το κοινό. Το bezel-less μοντέλο ενσωματώνει pop-up slider μηχανισμό που αποκαλύπτει τόσο το φακό της selfie κάμερας μπροστά όσο τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. 
Η ΟPPO παρουσίασε στο Παρίσι μία καθ’ όλα εντυπωσιακή συσκευή με 6,4 ιντσών OLED curved panel, bezel-less σχεδιασμό χωρίς notch και αναλογία οθόνης-σώματος που αγγίζει το 92.25%, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ποσοστό στον κόσμο. Η εταιρεία, σε αντίθεση με την Vivo που παρουσίασε το πρώτο μοντέλο ΝΕΧ με πάνω από 90% aspect to body ratio και ενσωμάτωση pop-up κάμερας, το πήγε θα μπορούσαμε να πούμε ακόμη παραπέρα με την προσθήκη pop-up slider μηχανισμού που φιλοξενεί στις δύο όψεις του το φακό της πρόσθιας κάμερας και τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. 
Ο μηχανισμός μάλιστα ενεργοποιείται πολύ γρήγορα, για την ακρίβεια μέσα σε μισό δευτερόλεπτο σύμφωνα με την εταιρεία, πατώντας το camera key στην οθόνη της συσκευής, ενώ όταν η συσκευή ή η εφαρμογή της κάμερας είναι κλειστή οι τρεις κάμερες δεν φαίνονται καν. Πιο συγκεκριμένα, ο συρόμενος μηχανισμός αποκαλύπτει ταυτόχρονα μία 25 megapixel πρόσθια κάμερα με τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπου και δύο φακούς στο πίσω μέρος, 16 megapixel + 20 megapixel. Για τις φήμες πάντως που ήθελαν το νέο μοντέλο της εταιρείας με τεχνολογία που θα πρόσφερε 5x zoom δεν έγινε λόγος ούτε από το The Verge ούτε από κάποια άλλη πηγή. Ίσως μάθουμε περισσότερα γι αυτό αργότερα… 
Η ναυαρχίδα της OPPO τροφοδοτείται από Snapdragon 845 SoC με 8GB RAM, ενώ σε ό,τι αφορά την εσωτερική μνήμη αποθήκευσης οι επιλογές θα είναι δύο, στα 128GB και 256GB. Το νέο μοντέλο διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3730 mAh με τεχνολογία VOOC fast charging και θα κυκλοφορήσει με το software της εταιρείας Color OS και Android 8.1 Oreo out of the box. To ΟPPO Find X είναι ένα dual-SIM smartphone με LTE υποστήριξη και αναμένεται να διατεθεί μεταξύ αγορών της Ασίας και της Αμερικής και στην Ευρώπη με τις προ-παραγγελίες στην Κίνα να έχουν ήδη ξεκινήσει. Η τιμή του ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment