Huawei Mate 20 Pro με 6.9’’ OLED panel της Samsung;

H Huawei, σύμφωνα με αναφορά από το κορεάτικο The Bell, παρήγγειλε OLED panel με διαγώνιο 6.9 ιντσών από τη Samsung, τα οποία προορίζονται για επόμενη ναυαρχίδα της. Το επερχόμενο Huawei Mate 20 Pro θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας από τους υποψήφιους «μνηστήρες». Η εν λόγω έκθεση αναφέρει ότι η Samsung έχει ήδη αρχίσει να προμηθεύει τον Κινέζο κολοσσό με κάποια δείγματα και αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχεδιασμό, η παραγωγή σε μαζική κλίμακα αναμένεται να ξεκινήσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018. 
Όσον αφορά το smartphone που θα χρησιμοποιήσει το εν λόγω panel υπολογίζεται ότι θα λανσαριστεί κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2018, ενδεχομένως και το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Λαμβάνοντας τώρα υπόψη μας ότι πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη αλλά και ακριβή οθόνη φαίνεται ότι προορίζεται για κάποια ή ίσως και κάποιες από τις επόμενες ναυαρχίδες της Huawei, με τις πιθανότητες να οδηγούν σε μοντέλο από τη σειρά P30 ή ακόμη καλύτερα από τη σειρά Mate 20 που αναμένεται πρώτη. 
Τα Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro αναμένεται να κάνουν το ντεπούτο τους τον ερχόμενο Οκτώβριο και αν η παραγωγή των νέων OLED panel των 6,9 ιντσών έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε, το Mate 20 Pro φαντάζει μία από τις επικρατέστερες επιλογές. Αυτό φυσικά αποτελεί μονάχα μία πρώτη υπόθεση εφόσον η Huawei θα μπορούσε άνετα να δημιουργήσει μια εντελώς νέα συσκευή που θα βασίζεται στο 6.9’’ OLED panel του Κορεάτη κατασκευαστή. Αν λάβουμε ωστόσο υπόψη μας το γεγονός ότι η παραγωγή του συμπίπτει με την ανάπτυξη του επερχόμενου flagship smartphone, καθώς και με το γεγονός ότι οι κατασκευαστές έχουν την τάση να αυξάνουν διαρκώς τις επιφάνειες εργασίας στις κορυφαίες ναυαρχίδες τους δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε το επόμενο Mate Pro με μία τόσο μεγάλη οθόνη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment