MAIC: Γνωρίστε την ψηφιακή βοηθό των συσκευών της MLS

Είναι η MAIC. Και, αν αναρωτιέστε από πού βγαίνει το όνομά της, πρόκειται για τα αρχικά των MLS Artificial Intelligence Center. Είναι η έξυπνη ψηφιακή βοηθός που μεταμορφώνει τα smartphones της MLS σε καινοτόμες προτάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Θα αλλάξουν τη σχέση με το smartphone σας σε πιο φιλική, τη χρήση τους σε πιο απλή και θα φέρουν τα επίπεδα διευκόλυνσής σας στο ...άπειρο.
Η MAIC έχει σχεδιαστεί ώστε να απομονώνει εξωτερικούς θορύβους από το περιβάλλον κι έτσι η συνομιλία μαζί της είναι απροβλημάτιστη. Φυσικά, το γεγονός ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης 15 ετών από την ελληνική ερευνητική ομάδα της MLS, πάνω στην αναγνώριση φωνής αλλά και την τεχνητή νοημοσύνη, δεν πρέπει να αγνοηθεί, όπως και το ότι γίνεται συνεχώς εξυπνότερη με την ολοένα και αυξανόμενη χρήση της.

1,97 εκατομμύρια χρήσεις της MAIC το μήνα στην Ελλάδα 

Καθώς οι χρήστες αρχίζουν να εξοικειώνονται με το να συνομιλούν με τις συσκευές τους, η χρήση των ψηφιακών βοηθών αυξάνεται. Ενδεικτικά στην Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο τις χρησιμοποιούν 1 στους 5 κατόχους Smartphones, και στην Ιταλία 2 στους 5. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η αύξηση της χρήσης των ψηφιακών βοηθών, θα συνεχιστεί, ειδικά στους millennials όπου προβλέψεις δείχνουν ότι θα φτάσει στο 40% το 2019 (Πηγή: Έρευνα KantarWorldPanel,2017).
Στην Ελλάδα, φαίνεται ότι είμαστε πιο «ομιλητικοί» και ξεπερνάμε ακόμα και τους Ιταλούς γείτονές μας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της MLS, οι χρήστες συσκευών MLS, χρησιμοποιούν τη MAIC κατά μέσο όρο 15 φορές το μήνα, κάτι που μεταφράζεται σε 1,97 εκατομμύρια χρήσεις της MAIC το μήνα (Πηγή: Firebase).
Ας δούμε, όμως, κάποιες από τις λειτουργίες της MAIC που κάνουν τις συσκευές σας ασυναγώνιστες.

- Talk&Call

Η κλήση μίας επαφής σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Απλά "πες το κι έγινε" με τη δυνατότητα Talk&Call της MLS. Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι να πείτε το όνομα κάποιου και η κλήση πραγματοποιείται αυτόματα.

Talk&SMS

Η "προσωπική γραμματέας" σας φροντίζει για να αποστείλει τα γραπτά σας μηνύματα, χωρίς λάθη και πιο εύκολα από ποτέ. Μέσω της MAIC, χωρίς λάθη και άμεσα, απλά υπαγορεύετε τα μηνύματα που θέλετε να στείλετε.

- Talk&Search

Ψάχνετε κάτι; Θα σας το βρει η MAIC. Από πρόσωπα, τοποθεσίες, εστιατόρια και ό,τι άλλο φανταστετε, σε Ελληνικά και Αγγλικά, η MAIC θα ψάξει, θα βρει και θα σας ενημερώσει.

- Τalk&Translate

Διαλέξτε όποια λέξη ή φράση επιθυμείτε και θα έχετε αμέσως την μετάφρασή της, από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και αντίστροφα, γραπτώς και προφορικώς.

- Talk&Drive

Η καλύτερη συνοδηγός. Της μιλάτε και σας καθοδηγεί. Φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Talk&Watch

Θέλετε να δείτε βιντεάκι στο Youtube; Με το Talk & Watch αρκεί να ζητήσετε το βίντεο που επιθυμείτε από το Youtube και θα σου εμφανιστεί αμέσως.

- MLSPedia

Μία φορητή εγκυκλοπαίδεια στο τσεπάκι σας. Με την MLS Pedia η MAIC θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σε όποιον τομέα σας ενδιαφέρει.

- CallerID

Όχι πια άγνωστα νούμερα. Αναρωτιέστε ποιος σας κάλεσε; Το MLS Caller ID είναι εδώ για να σας το αποκαλύψει.

- Live Services

Ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει γύρω σας και διευκολύνετε τη ζωή σας. Πρατήρια, Φαρμακεία, Νοσοκομεία, Στάθμευση, Κυκλοφορία, Τράπεζες, Καιρός. Όλα διαθέσιμα, μόλις ένα κλικ μακριά.

- HD Voice

Και βέβαια να σημειώσουμε ότι, χάρη στην υποστήριξη του HD Voice, απολαμβάνετε κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό & κρυστάλλινο ήχο, ο "θόρυβος" από το περιβάλλον μειώνεται και απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ήχου ακόμα και όταν ο συνομιλητής σας μιλά χαμηλόφωνα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment