Το κορυφαίο της Vivo με οθόνη 6,59 ιντσών FHD+, Snapdragon 845

Η Vivo μάς είχε υποσχεθεί ότι θα γνωρίσουμε τη νέα της ναυαρχίδα και αυτή είναι πλέον γεγονός. Το εντυπωσιακό Vivo NEX Ultimate έρχεται με in-screen fingerprint sensor σε Full HD+ οθόνη 6,59 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 2316x1080 pixels, με πολύ λεπτά bezels 1,71 χιλιοστών στο πλάι και 2,16 χιλιοστών στο πάνω μέρος, αλλά και συνολικό screen-to-body-ratio 91,24%.
Η συσκευή δε διαθέτει ακουστικό, αλλά μία διαφορετική υλοποίηση με δονήσεις στην οθόνη, μέσω μίας micro-vibration unit. Χρησιμοποιεί έναν ray data compensation algorithm που κρύβει τον αισθητήρα φωτός στο κάτω μέρος της οθόνης χάρη σε ένα πρωτοποριακό design, ενώ ο αισθητήρας υπερύθρων είναι και αυτός κρυμμένος στην κορυφή της οθόνης.
Το Vivo NEX έρχεται με 8MP pop-up front camera που ανοίγει και κλείνει αυτόματα, όταν ανοίξετε ή κλείσετε, αντίστοιχα, την εφαρμογή. Έχει ακόμη κεντρική κάμερα 12MP με αισθητήρα Sony IMX363 και OIS 4 αξόνων, καθώς και δευτερεύουσα κάμερα 5MP για λήψη πορτρέτων μέσω AI με αυτόματη ανίχνευση σκηνών. Ενσωματώνει ακόμη επεξεργαστή Snapdragon 8458GB RAM και 128 ή 256GB αποθηκευτικού χώρου.
Η συσκευή διαθέτει, φυσικά, in-display fingerprint sensor, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι υιοθετεί την τρίτης γενιάς screen fingerprint technology, με αποτέλεσμα να είναι μικρότερος και πιο ισχυρός, με 50% βελτιωμένη ακρίβεια και ταχύτητα ξεκλειδώματος 10% αυξημένη σε σχέση με τον προκάτοχό του.
Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 4.000mAh, ενώ, όσον αφορά το λειτουργικό, τρέχει το Android 8.1 (Oreo). Το κόστος του Vivo NEX Ultimate ξεκινάει από τα 4498 γουάν (702 δολάρια)
Vivo-NEX-1
Να σημειώσουμε ότι θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Vivo NEX με Snapdragon 710 chipset και 6GB RAM, που διαθέτει οπίσθιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με κόστος 3898 γουάν (608 δολάρια).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment