Samsung Galaxy Note 9 μέσα στο καλοκαίρι

Σύμφωνα με ένα νέο report, το Samsung Galaxy Note 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την ημερομηνία κατά την οποία γνωρίσαμε το Galaxy Note 8, πέρυσι.
Έχουμε ήδη γράψει για τη φημολογία, η οποία αναφερόταν σε μικρή καθυστέρηση της συσκευής σε σχέση με τα αρχικά σχέδια, λόγω μικροαλλαγών στο design. Ωστόσο και πάλι θα κυκλοφορήσει σχετικά νωρίς, καθώς η Samsung και θέλει να προλάβει την κυκλοφορία των νέων iPhone, ενώ, επιπρόσθετα, έχει στα επόμενα πλάνα της την κυκλοφορία τόσο του Galaxy S10 όσο και του πολυαναμενόμενου foldable smartphone της στις αρχές του 2019.
Το “Unpacked event” του Samsung Galaxy Note 9 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, με τις έως τώρα πληροφορίες να θέλουν τη συσκευή να έρχεται με αναβαθμισμένο dual camera system, πιθανώς με δύο αισθητήρες των 12MP, σαν αυτούς που είδαμε στο S9+. Η κάμερα θα περιλαμβάνει το νέο μεταβλητό διάφραγμα (από f/1.5 έως f/2.4), ενώ στο κομμάτι του επεξεργαστή θα δούμε τον Snapdragon 845 σε ΗΠΑ και Κίνα και στις υπόλοιπες περιοχές το Exynos 9810 chipset. Η οθόνη αναμένεται να έχει διάσταση 6,4 ίντσες και αναλογία 1440x2960 pixels, καθώς και aspect ratio 18,5:9, ενώ η συσκευή θα διαθέτει ακόμη 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.
Το Samsung Galaxy Note 9, πάντως, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του, ένα χαρακτηριστικό που θα κάνει πρεμιέρα, όπως όλα δείχνουν, στο Galaxy S10.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment