Elephone A4 Pro: κλώνος με τα όλα του...

Νέα προσθήκη αναμένεται να αποτελέσει το Elephone A4 Pro στην γκάμα της κινεζικής εταιρίας, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες που έρχονται από την Κίνα. Το νέο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει το… γνωστό «κόψιμο» οθόνης στο πάνω μέρος, ακολουθώντας το παράδειγμα που έθεσε από πέρυσι το iPhone X φυσικά – και το οποίο αντέγραψαν όλες σχεδόν οι ΟΕΜ εταιρείες στην αγορά. 
Οι πρώτες φωτογραφίες του είναι πραγματικά εντυπωσιακές και τονίζουν τον ιριδίζοντα χρωματισμό που έχει και το Huawei P20 αυτή την περίοδο. Η Elephone όμως φαίνεται πως θα βελτιώσει το design της συσκευής, ενώ θα το εφοδιάσει με Helio P23 SoC της Mediatek, οθόνη άγνωστου μεγέθους με αναλογία 18:9, ενώ η τιμή του θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη – ειδικά σε σχέση με τα όσα αναμένεται να προσφέρει.
Αν ψάχνετε τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, θα τον βρείτε στο πλάι, όπως στα Sony Xperia smartphones. Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για το Elephone A4 Pro, μένουμε στο θέμα όμως και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο υπάρξει 😉
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment