5 καλούδια του iOS11 που πρέπει να δοκιμάσετε

Η δωρεάν ενημέρωση του iOS 11 της Apple ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη και έρχεται γεμάτη με μερικά δροσερά νέα χαρακτηριστικά, που κυμαίνονται από εφαρμογές αυξημένης πραγματικότητας, τον φωνητικό βοηθό Siri και την βελτιωμένη πλοήγηση. Ενώ ορισμένοι πελάτες της Apple ενδέχεται να αποφασίζουν αν θα παραγγείλουν το νέο iPhone 8 ή το premium iPhone X – και η έκδοση των 10ων επετειακών είναι αναμφισβήτητα μπροστά σε αυτόν τον αγώνα – το iOS 11 είναι τώρα διαθέσιμο για τους σημερινούς ιδιοκτήτες iPhone για λήψη και δοκιμή. “Έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε το καλύτερο και πιο προηγμένο κινητό λειτουργικό σύστημα στον κόσμο και θα το μετατρέψουμε σε 11”, δήλωσε ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Apple Engineering Soware Craig Federighi της Apple. Η ενημέρωση λογισμικού είναι διαθέσιμη για τα πρόσφατα μοντέλα iPhone, iPad και iPod. Έτσι, εάν έχετε ένα iPhone 5S ή νεότερο, τότε θα σε συμβούλευα να το δοκιμάσετε. iOS 11: Πέντε χαρακτηριστικά που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε
Μπορείτε να ελέγξετε αν η λήψη είναι έτοιμη για εσάς, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, γενικά και στη συνέχεια επιλέγοντας την ενημέρωση λογισμικού. Μόλις εγκαταστήσετε το νέο iOS 11, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε. Επαυξημένη πραγματικότητα – Augmented Reality. Η πιο συνηθισμένη ενημέρωση για το iOS 11 είναι η προσθήκη νέων εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας που οι ειδικοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιού όταν πρόκειται για το πώς χρησιμοποιείτε το smartphone σας. Ενώ μπορεί να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας από τα νέα iPhones, οι εφαρμογές θα εξακολουθούν να λειτουργούν και σε παλιότερες συσκευές. Μετά τη λήψη του iOS 11, κατευθυνθείτε στο App Store (το οποίο, παρεμπιπτόντως, έχει μια νέα εμφάνιση με την ενημέρωση του λογισμικού.) Από εκεί, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσα από μία σειρά από νέων εφαρμογών. Ορισμένοι από τα πρώτα που πρέπει να προσέξουμε περιλαμβάνουν την εφαρμογή της Ikea, η οποία σας επιτρέπει να τοποθετείτε εικονικά έπιπλα για να δείτε πώς μπορεί να φαίνεται στο σπίτι σας. Το Lowe έχει μια εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να μετρήσετε τα πάντα από ένα υπνοδωμάτιο στο ύψος του παιδιού σας. Και υπάρχουν και κάποια διασκεδαστικά.
Το GIPHY διαθέτει μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να τοποθετείτε διασκεδαστικά GIF στην πραγματική σας ζωή. Και η νέα εφαρμογή Fitness AR θα σας επιτρέψει να απεικονίσετε πεζοπορίες, και βόλτες, τρέχοντας σε έναν τρισδιάστατο χάρτη. Διαχείριση αρχείων. Η Apple κάνει το εικονικό ισοδύναμο της λήψης εκείνων των τεμαχίων χαρτιού σε όλο το γραφείο σας και τη μεταφορά τους σε μια υπερ-οργανωμένη στοίβα. Η νέα εφαρμογή “Αρχεία” στο iOS 11 σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε εφαρμογές τρίτων, ώστε να έχετε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για να διαχειριστείτε όλα όσα αποθηκεύετε στο σύννεφο.
Η περιήγηση και η αναζήτηση μπορεί τώρα να συμβεί σε ένα μέρος με απόλυτη οργάνωση. Επιπλέον, η Apple διευκολύνει τη μεταφορά περιεχομένου μεταξύ μιας σουίτας εφαρμογών της σε ένα iPad χρησιμοποιώντας μια λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Αγγίξτε παρατεταμένα για να επιλέξετε μια εικόνα ή κείμενο και, στη συνέχεια, σύρετέ το όποτε θέλετε. 25/9/2017 iOS 11: Πέντε χαρακτηριστικά που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε
 Ο Siri πήρε σοβαρά μαθήματα δράσης από τους δημιουργούς του και τώρα τα παραδίδει στους ανθρώπους απλόχερα για να τους εξυπηρετήσει σε κάθε δυσκολία, αρκεί να του το ζητήσουν. Μέσω της “εκμάθησης στη συσκευή”, ο Siri μπορεί επίσης να προτείνει στοιχεία που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Εάν έχετε κάνει αεροπορικές πτήσεις στο Ρέικιαβικ, θα μπορούσε να προτείνει ένα άρθρο σχετικά με την Ισλανδία. Η Apple λέει ότι η λειτουργία είναι εντελώς ιδιωτική και παραμένει μόνο στη συσκευή ενός χρήστη. Βελτιωμένες λειτουργίες πλοήγησης Η Apple δεν θέλει να χαθείτε … ακόμη και στο εμπορικό κέντρο. Οι χάρτες Apple προσθέτουν ορόσημα σε εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια, καθιστώντας ευκολότερο να υπολογίσετε πού βρίσκονται τα αγαπημένα σας καταστήματα ή ποια εστιατόρια βρίσκονται κοντά στην πύλη του αεροδρομίου σας. Οι ενημερώσεις επεκτείνονται επίσης στο αυτοκίνητο. Οι βελτιωμένες λειτουργίες πλοήγησης μπορούν επίσης να σας προτείνουν να αλλάξετε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο όταν οδηγείτε ή όταν δεν υπάρχουν περιθώρια για προσπέραση, τότε σας λέει να παραμείνετε εκεί που είστε. Η Apple προσθέτει επίσης μια λειτουργία “Μην ενοχλείτε ενώ οδηγείτε”, διατηρώντας την προσοχή σας στο δρόμο και όχι στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε καλύτερα τις προτιμήσεις σας πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και “Μην ενοχλείτε”.
Εάν επιλέξετε, το iPhone σας να μπορεί εντοπίσει τις καλύτερες συνθήκες οδήγησης με βάση τις συνδέσεις Bluetooth ή τις κινήσεις των οχημάτων. Η οθόνη θα παραμείνει σκοτεινή και οι ειδοποιήσεις θα είναι σιωπηλές ενώ οδηγείτε. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποφασίσουν αν υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα πρέπει να είναι σε θέση να «σπάσουν» τη λειτουργία, σε περίπτωση που υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα. Peer-to-Peer Πληρωμές. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορείτε να στείλετε τα χρήματα στον φίλο σας απευθείας χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω διαδικασίες. Τα κακά νέα είναι ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο για αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο η Apple λέει ότι έρχεται “αυτό το φθινόπωρο”.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment