Nokia 2 με σούπερ μπαταρία και λειτουργικό

Η HMD Global μπορεί να μη θέλει να επιβεβαιώσει προς το παρόν το Nokia 2 smartphone, αλλά η συσκευή έχει εγκριθεί από την FCC, ενώ μόλις πριν από μερικές ώρες, ο Evan Blass δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία, που ισχυρίζεται ότι απεικονίζει τα επίσημα renders αυτής.
Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει σε δυο χρωματικές εκδόσεις, μαύρο και άσπρο-ασημί. Φέρει ένα αρκετά ουδέτερο design, με μια σημαντική αλλαγή, όταν συγκρίνεται με άλλα Nokia smartphones που κυκλοφόρησαν φέτος. Δεν υπάρχουν φυσικά πλήκτρα, κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι μεταβαίνουμε σε εικονικά πλήκτρα πλοήγησης.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το νέο Nokia 2 θα καταφθάσει με μια μεγάλη μπαταρία 4.000 mAh, με τις φήμες να το θέλουν να διαρκεί τουλάχιστον δυο ημέρες ανά φόρτιση. Άλλα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφέρουμε είναι η οθόνη των 5 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 pixels, 1GB RAM και Qualcomm Snapdragon 212 SoC. Θα καταφθάσει με Android 7 Nougat, ενώ θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι θα αναβαθμιστεί στο Android 8.0 Oreo, καθώς η ίδια η Nokia είχε διαβεβαιώσει ότι όλα τα smarphone της που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, θα μεταβούν στο νεότερο λειτουργικό. Η τιμή του, αναμένεται να διαμορφωθεί λίγο κάτω από εκείνη του Nokia 3, στα $160.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment