Samsung Galaxy S8: Με διπλή κάμερα και χωρίς κεντρικό κουμπί;

Μπορεί το Samsung Galaxy Note 7 να είναι το talk of the town, λόγω της ανάκλησης και της νέας αναφοράς για έκρηξη σε ασφαλές κομμάτι, όμως τα βλέμματα στρέφονται προς το Samsung Galaxy S8, στο οποίο η Samsung πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να ξεχαστεί η ατυχία του Note.
Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα λένε ότι η Samsung ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στο hardware του Samsung Galaxy S8. Η πρώτη αλλαγή είναι η αφαίρεση του clicable home button, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα σταθερό κομμάτι όπως έκανε η Apple στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Μπορεί να δούμε μια on-screen έκδοση και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων να είναι ενσωματωμένος στο γυαλί της οθόνης. Οι ίδιες πηγές από την Κορέα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αφαίρεση του home button μπορεί να υποδεικνύει ότι η Samsung σχεδιάζει να βάλει σε όλη την μπροστινή πλευρά του Samsung Galaxy S8, οθόνη. Αυτό δεν εξηγείται από που προκύπτει, αλλά η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού σίγουρα θα επέτρεπε να μειωθεί το bezel στην κάτω πλευρά. Η άλλη πληροφορία αφορά στην κάμερα του Samsung Galaxy S8, που έχουμε ακούσει και στο παρελθόν ότι μπορεί να είναι διπλή. Μια τάση που ακολουθούν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές και την υιοθέτησε η Apple στο iPhone 7 Plus.
Αυτό που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο είναι αν η Samsung θα χρησιμοποιήσει «all-in-one» διπλή κάμερα ή «ξεχωριστή» dual camera. Η πρώτη έχει δυο φακούς και ένα module και η δεύτερη διαθέτει δυο ξεχωριστά modules. Στο S8 οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε έναν αισθητήρα 16 Megpixel και έναν 8 Megapixel. Όσον αφορά στον επεξεργαστή, έχει ακουστεί ότι θα μπει ο Exynos 8895 και ο Snapdragon 830, ενώ μάλιστα πρόσφατα είδαμε τις πληροφορίες που έλεγαν ότι η Samsung θα αναλάβει την αποκλειστική κατασκευή του Snapdragon 830 με τη διαδικασία των 10nm.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment