LG V20: Πέρασε από 60.000 τεστ ασφαλείας

Αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο, η Samsung, βρίσκεται εν μέσω μιας πολύ σημαντικής κρίσης λόγω των εκρήξεων του Samsung Galaxy Note 7, ενώ παράλληλα δέχεται έντονη κριτική για τους ποιοτικούς ελέγχους που κάνει στα smartphones της. 
H LG δεν χάνει την ευκαιρία να ωφεληθεί από την κρίση αυτή, κάλεσε τα media να επισκεφθούν το Digital Park της στην Νότιο Κορέα και έδειξε πως δημιουργούνται τα smartphones της, όπως το top end LG V20. Πριν ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του, το LG V20 πέρασε από 60.000 τεστ ασφαλείας και ευχρηστίας. Όπως φαίνεται τα πήγε αρκετά καλά για να περάσει το military-standard drop test του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η LG πραγματοποίησε όλα τα είδη δοκιμών στο LG V20 ρίχνοντας το smartphone σε μπάρα από ατσάλι, ρίχνοντας μια μπάλα από ατσάλι στην οθόνη, stress tests γα να δει αν αντέχει το βάρος ενός ατόμου και άλλα πολλά. Εκτεταμένα τεστ γίνονται και για το user interface, ένας υπάλληλος ελέγχει την ευαισθησία της οθόνης στην αφή, στη συνέχεια η συσκευή υποβάλλεται σε δοκιμές ραδιοσυχνοτήτων.
Η LG ελέγχει αν το LG V20 μπορεί να μεταδώσει το σήμα σε διάφορα περιβάλλοντα ακόμη και σε υπόγεια, ενώ αυτόματα μηχανήματα ελέγχουν πως ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες υπηρεσίες δικτύου, όπως το roaming. Να υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογη κίνηση είχε προχωρήσει και η Apple το 2014 όταν βρισκόταν εν μέσω του σκανδάλου «Bendgate» όπου τα iPhone της λύγιζαν εξαιρετικά εύκολα. Η ίδια τότε είχε καλέσει τα media για να δείξει τη διαδικασία των δοκιμών που υποβάλει τα iPhones.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment