Ulefone Tiger:με μεταλλική κατασκευή και δυνατή μπαταρία

Ένα νέο μέλος έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια συσκευών της Ulefone, καθώς πλέον τοUlefone Tiger περιλαμβάνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και συγκεκριμένα στον κατάλογο των διαθέσιμων προς αγορά συσκευών. Ο λόγος για μια συσκευή, η οποία φέρει εξ' ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή. Παράλληλα, να αναφερθεί ότι το πίσω μέρος είναι αφαιρούμενο παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στις θέσεις για τις δυο κάρτες SIM και τη θύρα microSD.
ulefone-tiger
Το Ulefone Tiger φέρνει μια οθόνη των 5,5 ιντσών με ανάλυση HD και 2.5D Gorilla Glass 3. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα τετραπύρηνο MT6737 SoC χρονισμένο στα 1.3 GHz, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και πολύ καλή εμπειρία αλληλεπίδρασης του χρήστη με το λογισμικό του smartphone. Σε αυτό αναμένεται να συμβάλλει και η RAM των 2GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 16GB και μπορεί να επεκταθεί στα 128GB με κάρτα SD. Η κύρια κάμερα του Ulefone Tiger φέρει αισθητήρα Sony IMX219 με ανάλυση 8MP, ενώ μπροστά συναντούμε και μια κάμερα των 5MP, ικανή για τη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών selfies.
Σίγουρα, ένα από τα χαρακτηριστικά που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην εμπορική προώθηση της συσκευής είναι και η μπαταρία των 4.200 mAh, η οποία υπόσχεται να διαρκέσει ως και δυο ημέρες με εντατική χρήση και ως 550 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματικές εκδόσεις για να μπορέσει ο υποψήφιος αγοραστής να επιλέξει αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment