Apple: Πατέντα περιγράφει συσκευή iPhone με ανύπαρκτα bezels

Αν πάρουμε στα χέρια μας μια συσκευή iPhone του 2007 και το τελευταίο και πιο πρόσφατο μοντέλο του 2016 γρήγορα θα διαπιστώσουμε ότι οι αλλαγές στην τεχνολογία των συσκευώνείναι ραγδαίες, από τον επεξεργαστή ως την κάμερα της συσκευής. Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό, που μένει ίδιο είναι τα bezels της οθόνης, τα οποία δεν έχουν εγκαταλειφθεί και ο λόγος δεν είναι άλλος από το να μπορέσει να βρει η εταιρεία τον απαραίτητο χώρο για τους αισθητήρες καθώς και το πλήκτρο «Home» στο κάτω μέρος της οθόνης.
Σύμφωνα με μια νέα πατέντα που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις πριν από μερικές ημέρες, η Apple φαίνεται ότι εργάζεται προς την κατεύθυνση της πλήρους εξάλειψης των bezels. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι η εταιρεία κατάφερε πρόσφατα να ανακαλύψει έναν νέο τρόπο για τηνενσωμάτωση του αισθητήρα φωτός μέσα στην οθόνη της συσκευής. Προκύπτει όμως ένα άλλο ερώτημα, τι θα συμβεί με το πλήκτρο «Home». Ήταν μόλις πριν από μερικές ημέρες που δημοσιεύθηκε ακόμη μια πατέντα, που περιγράφει έναν τρόπο ενσωμάτωσης του Touch IDμέσα στην οθόνη ή καλύτερα ενός εικονικού πλήκτρου Touch ID.
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να θεωρήσουμε βέβαιο ότι όντως θα καταφθάσει μια τέτοια συσκευή στα επόμενα χρόνια. Η Apple κατέχει πολλές πατέντες, αρκετές από τις οποίες περιγράφουν συστήματα και υλοποιήσεις που ίσως ποτέ δεν θα καταφθάσουν στην αγορά, ως τελικά προϊόντα. Θα θέλατε όμως να δείτε ένα τέτοιο iPhone (με μικρότερα bezels) στην αγορά; Απαντήστε μας στα σχόλια...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment