Samsung Galaxy S8: specs – 5.5″ 4K οθόνη, 6GB RAM;

Μπορεί η Samsung να έχει ζητήσει από τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους της να μην υπάρξει καμία διαρροή για το Samsung Galaxy S8, φαίνεται πως δεν μπορεί να μπλοκάρει τα leaks. Ειδικά μετά την απόσυρση του Note 7, το ενδιαφέρον για το S8 είναι ακόμη μεγαλύτερο. Το Samsung Galaxy S8 θα είναι η πρώτη σημαντική ανακοίνωση της εταιρείας μετά το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7, η ίδια θέλει να κυκλοφορήσει ότι καλύτερο μπορεί και όλοι περιμένουν να δουν αν και κατά πόσο θα καταφέρει το Samsung Galaxy S8 να ξεπεράσει την κρίση του Note 7. Όπως φαίνεται και το Samsung Galaxy S8 θα έχει curved Dual edge οθόνη. Σύμφωνα με λίστα που δημοσιεύεται στο κινέζικο Weibo, αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 edge και συγκρίνονται με αυτά του Xiaomi Mi Note 2 (που μόλις ανακοινώθηκε). Και τα δυο smartphones φαίνεται να έχουν κυρτές οθόνες, αλλά η εύκαμπτη OLED του Xiaomi Mi Note 2 φαίνεται πως είναι από την LG, είναι 5.7 ιντσών πάνελ με Quad HD ανάλυση, ενώ το Samsung Galaxy S8 επιλέγει 5.5 ιντσών 4K panel.
Ήδη έχει ακουστεί ότι η Samsung ετοιμάζει 5.5 ιντσών 4K οθόνη, οπότε κάτι τέτοιο δεν μοιάζει απίθανο για το S8. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S8 edge εμφανίζεται σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 830 και μια με Exynos 8895, chipsets που θα κατασκευάσει η ίδια με τη διαδικασία των 10nm. Στην ίδια λίστα βλέπουμε ότι η Samsung θα βάλει μέσα μνήμη RAM 6GB και 8GB, μέχρι σήμερα η Samsung δεν έχει ξεχωρίσει ξανά τις εκδόσεις της ναυαρχίδας της με διαφορετική μνήμη RAM, εκτός αν τα 8GB είναι κάποια ειδική έκδοση για αγορές όπως η Κίνα.
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone με μνήμη RAM 6GB, το Samsung Galaxy C9 Pro και ανακοίνωσε το πρώτο 8GB LPDDR4 mobile DRAM module στον κόσμο. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 έχουμε NFC + MST για Samsung Pay, 80% screen-to-body ratio, ανακοίνωση στις 26 Φεβρουαρίου και κυκλοφορία τον Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι εκείνες τις μέρες ξεκινά η MWC 2017, όπου παραδοσιακά η Samsung ανακοινώνει τη ναυαρχίδα του πρώτου εξαμήνου. Μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και μέσα στους επόμενους μήνες περιμένουμε ακόμη περισσότερες διαρροές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment