Samsung Galaxy C9 Pro: Επίσημα στην Κίνα με 6 GB RAM

Μετά από σειρά πληροφοριών και αρκετών leaks, το Samsung Galaxy C9 Pro αποκαλύφθηκε και επίσημα στην Κίνα. Παρόλο που η συγκεκριμένη συσκευή δεν ήρθε να αντικαταστήσει το άτυχο Samsung Galaxy Note 7, ξεχωρίζει καθώς είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που έχει 6 GB RAM. Το νέο Samsung Galaxy C9 Pro, θα έχει 6 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1920×1080. Στο εσωτερικό θα έχει τον νέο Qualcomm Snapdragon 653, ένα οκταπύρηνο SoC το οποίο θα έχει τέσσερις γρήγορους ARM Cortex-A72 πυρήνες και τέσσερις ARM Cortex-A53 για χαμηλή κατανάλωση. Η GPU θα είναι η Adreno 510, με την συσκευή να αναμένεται να έχει αρκετά καλές επιδόσεις για την upper mid-range κατηγορία που ανήκει.
To Samsung Galaxy C9 Pro έχει 6 GB RAM, όπως προαναφέραμε, καθώς και 64 GB εσωτερικής μνήμης. Αν αυτή δεν είναι αρκετή η συσκευή προσφέρει την επιλογή επέκτασης μέσω microSD. Όσο αφορά το design, το μεταλλικό Galaxy C9 Pro φέρει αρκετά στοιχεία από το κλασσικό στυλ της Samsung και τα Galaxy phones. Στο κομμάτι της κάμερας, είναι και εκεί πληθωρικό, αφού έχει δύο κάμερες f/1.9 των 16 megapixel, στο μπροστά και πίσω μέρος.
Η μπαταρία θα είναι στα 4000 mAh, που δικαιολογείται για ένα smartphone με τόσο μεγάλη οθόνη, αφού θα έχει λίγη μεγαλύτερη κατανάλωση. Τέλος, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Home button, stereo ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος, USB Type-C, δύο υποδοχές SIM με 4G LTE δυνατότητα, NFC, Samsung Pay και Hi-Fi audio codec από την Cirrus. Το Samsung Galaxy C9 Pro θα έρχεται με Android 6.01 και το TouchWiz UX. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε Gold και Rose Gold και η τιμή είναι, σε αντιστοιχία με την Κινέζικη, 470 δολάρια.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment