H Samsung φέρνει χαρακτηριστικά του Galaxy Note 7 στα Galaxy S7 και S7 Edge

To Samsung Galaxy Note 7 δεν είναι ένα smartphone που θα βρεις πλέον στην αγορά και δύσκολο αστοχία, που αφορούσε πιθανώς τις μπαταρίες του (;), ανάγκασε τη Samsung, μετά από αρκετά περιστατικά εκρήξεων, να αποσύρει τη συσκευή από την αγορά, παρόλο που, όταν ανακοινώθηκε, ήταν μία άκρως υποσχόμενη high-end λύση, ίσως η κορυφαία που έχουν κυκλοφορήσει οι Κορεάτες.
να μη… γνωρίζεις τους λόγους. Η μεγάλη
Τώρα, εκείνο που προσπαθεί να κάνει, προς το παρόν, είναι να προωθήσει τις άλλες ναυαρχίδες της, τα S7 και S7 edge και, για το λόγο αυτό, φέρνει κάποια από τα χαρακτηριστικά (software φυσικά) του Note 7 σ’ αυτές. Σύμφωνα με αναφορές, ένα πρόσφατο update στα S7 series smartphones της κορεατικής εταιρείας φέρνει σ’ αυτά την always-on-display του Note 7, όπως και τη δυνατότητα να την προσαρμόζετε στις απαιτήσεις σας. Οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν σ’ αυτήν μία φωτογραφία ή ένα (ψηφιακό ή αναλογικό) ρολόι, αλλά και να εμφανίζουν ειδοποιήσεις.
Προς το παρόν, δε δουλεύουν όλα τέλεια και οι χρήστες αναφέρουν ότι οι ειδοποιήσεις από τη Samsung e-mail app δεν εμφανίζονται στο S7 και το S7 Edge. Και φυσικά, όπως είναι λογικό, τα στοιχεία που αφορούν την S Pen δεν υπάρχουν σ’ αυτό το port…
Είναι ωστόσο μία κίνηση που δείχνει τη βαρύτητα που θέλει να δώσει η Samsung στα S μοντέλα της, σε μία δύσκολη γι' αυτή φάση που της έχει κοστίσει αρκετά και θα συνεχίζει να την επηρεάζει στο άμεσο μέλλον.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment