P'9522 Black: Porsche κινητό και Windows phone

Ένα εξαιρετικά ελίτ κινητό για τους οπαδούς των Porsche αυτοκινήτων προώθησε η θυγατρική εταιρεία της Porsche, η Porsche Design. Αν και είναι κατά βάση ένα Sagem κινητό, παρ' όλα αυτά θα διατίθεται μόνο στους οδηγούς αυτοκινήτων Porsche.
Στην κατασκευή του συνδυάζεται αρμονικά το αλουμίνιο και το γυαλί, ενώ ξεχωρίζει ο μονοκόμματος σχεδιασμός του. Το P'9522 θα διατίθεται αποκλειστικά στους οδηγούς των αυτοκινήτων Porsche, απ' την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Φυσικά είναι πανάκριβο αλλά αξιζει την γκλάμουρ εμφάνισή του για να λέμε και το δίκο. Περιμένουμε να κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο στα 1.636 δολάρια.
Windows Phone 7 Series Marketplace
Μετά την ανακοίνωση του νέου λειτουργικό της Microsoft (Windows Phone 7 Series) και τις απορίες που δημιουργήθηκαν για αυτό, η Microsoft σήμερα στο MIX10 πηγαίνει στα βαθιά και μας αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το νέο λειτουργικό αλλά και το Marketplace που χρησιμοποιεί. Μέχρι στιγμής έχουμε δει βίντεο και εικόνες του Microsoft Marketplace, το οποίο θα χρησιμοποιείται από τα Windows Phone 7 Series, και απ’ ότι φαίνεται είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό που περιμέναμε.
Μια αρκετά σημαντική δυνατότητα που θα παρέχετε από το Marketplace και εφόσον το επιτρέπουν οι developers των εφαρμογών, είναι ότι θα μπορούμε να δοκιμάζουμε τις εφαρμογές πριν την αγορά τους για κάποιες μέρες ή να μπορούμε να τα παίξουμε μέχρι 20/30/50 φορές (δεν αναφέρθηκε ακριβής αριθμός).
Εκτός αυτών θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε τις εφαρμογές σας αλλά και να χρεώνεται την κάρτα του κινητού σας τηλεφώνου (Ναι! Μας τρελαίνει αυτή η δυνατότητα) εφόσον το επιθυμείτε και δεν κατέχετε μια πιστωτική κάρτα.
Βέβαια αν τα παραπάνω σας φαίνονται ανιαρά και δεν καθιστούν το Marketplace το καλύτερο Application Store, τότε θα πρέπει να μάθετε ότι σαν χρήστες θα μπορείτε να κατεβάζετε όσες φορές θέλετε την εφαρμογή στο τηλέφωνο όταν διαγραφεί ενώ θα μπορείτε επιπλέον να τις βάζετε και σε άλλες συσκευές κατά δική σας βούληση (δηλαδή σύνδεση με το λογαριασμό σας σε άλλο τηλέφωνο και download).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment