Με περιορισμούς η προσφορά του F2G...

ΜΠΟΡΕΙ κάποια υπηρεσία στην αρχή να δίνεται γενναιόδωρα και στην συνέχεια να τροποποιείται επειδή ορισμένοι άλλαξαν πακέτο; Κι όμως γίνεται αφού μετά το σουσουρο εγγραφών η Wind ανακοινώνει την από 24/3 τροποποίηση της προσφοράς της καρτοκινητής τηλεφωνίας Wind F2G που προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία προς F2G και δωρεάν Internet από το κινητό χωρίς καμία ανανέωση χρόνου ομιλίας.
Πιο συγκεκριμένα, από 24/3 με την ενεργοποίηση οι συνδρομητές αποκτούν αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS και 100 MB για δωρεάν πλοήγηση στο Internet με ισχύ έως τις 30/4. Επιπλέον, από το Μάιο και κάθε μήνα και για όλο το 2010 θα παίρνουν αυτόματα και χωρίς καμία προϋπόθεση ακόμα 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 1.500 δωρεάν SMS προς F2G και 100 MB Internet από το κινητό που θα έχουν διαθέσιμα για όλο το μήνα.
Οι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην προσφορά πριν τις 24/3 συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ως έχουν όπως ήδη προλάβαμε να κάνουμε ως χρόνια συνδρομητές.
Πάντως την ίδια ώρα η Ericsson στα πλαίσια της έκθεσης CTIA Wireless, ανακοίνωσε ότι το Δεκέμβριο του 2009 ο όγκος των δεδομένων από τη χρήση υπηρεσιών κινητής υψηλών ταχυτήτων ξεπέρασε τον όγκο δεδομένων των υπηρεσιών ομιλίας, σύμφωνα με μετρήσεις που πραγματοποίησε η ίδια με στοιχεία από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας από πολλές και διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Το σημείο «τομής» μεταξύ διακίνησης δεδομένων από υπηρεσίες ομιλίας και data βρέθηκε στα περίπου 140.000 Terabytes/μήνα για την κάθε μία, ενώ το 3G αναδείχθηκε νικητής έναντι του 2G καθώς τα περισσότερα δεδομένα που διακινήθηκαν προέρχονταν από δίκτυα τρίτης γενιάς.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment