Η Kingston για την επέκταση μνήμης του κινητού

Σημαντικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία Kingston Digital Europe Ltd. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σχεδόν οι μισοί χρήστες κινητών τηλεφώνων αλλάζουν συσκευή μετά από ένα χρόνο, το 43% ανά 12 με 18 μήνες, ενώ για το 12%, η αλλαγή αυτή γίνεται μόλις μετά από έξι μήνες, αφήνοντας έτσι χιλιάδες πολύτιμα αρχεία σε κίνδυνο.
Η συχνή διαδικασία αναβάθμισης αναδεικνύει τη σημασία επέκτασης της μνήμης για τη μετάβαση από την παλιά στη νέα συσκευή. Παρόλο που περισσότερο από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσε πως ήδη χρησιμοποιεί κάρτες μνήμης, η Kingston Technology προειδοποιεί πως ο αριθμός αυτός πρέπει να αυξηθεί, για την προστασία πολύτιμων δεδομένων.
Επιπλέον, όσο επιταχύνεται η σύγκλιση των τεχνολογιών, με τα κινητά τηλέφωνα να προσφέρουν κάμερες υψηλής ποιότητας, καθώς και τη δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων MP3 και βίντεο, η επέκταση της μνήμης γίνεται ακόμη πιο σημαντική, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα αρχεία τους εύκολα και αξιόπιστα.
Τα σημαντικότερα ευρήματα της έρευνας περιλαμβάνουν τα παρακάτω:
■61.4% των χρηστών κινητών τηλεφώνων δεν κρατούν αντίγραφα των αρχείων
■41.9% έχουν αναγκαστεί να διαγράψουν φωτογραφίες, μουσική και άλλα δεδομένα
■67.2% χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα για λήψη φωτογραφιών
■33.9% χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα για να αποθηκεύσουν και να ακούσουν μουσικά αρχεία
Ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα σχολίασε: "Καθώς αυξάνεται η συχνότητα με την οποία αλλάζουμε συσκευή κινητού τηλεφώνου, ξεχνάμε εύκολα φωτογραφίες, μουσικά αρχεία, επαφές και άλλα δεδομένα στις παλιές συσκευές. Εάν αναλογιστούμε μάλιστα ότι οι νέες συσκευές απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα για τις υψηλής ποιότητας λειτουργίες τους, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε τη σημασία της μνήμης. Η επέκταση της μνήμης είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος μεταφοράς δεδομένων σε μία νέα συσκευή, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πλήρη χρήση των λειτουργιών της. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η χρήση της μνήμης flash είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγει κανείς την απώλεια δεδομένων κατά την αναβάθμιση της συσκευής του".
Για την αποφυγή των προβλημάτων που προκαλούνται κατά την αλλαγή συσκευής κινητού τηλεφώνου, είναι σημαντική η επιλογή κάρτας με επαρκή μνήμη. Η Kingston Technology, χάρη στην ευρεία σειρά προϊόντων επέκτασης μνήμης, καλύπτει πλήρως κάθε ανάγκη, ενώ με το MobileLite Reader, μία μικρή και φορητή συσκευή ανάγνωσης καρτών που διαθέτει, κάνει τη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων κατά την αλλαγή συσκευών, απλή και γρήγορη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment