HTC Evo 4G: Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΓΙΑ μήνες κάναμε αναφορές σε ένα υπερσύγχρονο κινητό με WiMAX τεχνολογία απ' την HTC. Η κορεατική εταιρεία με τη βοήθεια της Sprint το έκανε πράξη! Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε το HTC Evo 4G, το πρώτο κινητό με 4G!
Πρώτα πρώτα να υπογραμμίσουμε το πόσο σημαντική είναι η τεχνολογία WiMAX, την οποία εφαρμόζει το νέο κινητό της HTC. Όλοι γνωρίζετε το Wi-Fi, το οποίο μας επιτρέπει ασύρματη δικτύωση, έτσι δεν είναι; Ενώ, λοιπόν, το Wi-Fi επιτρέπει εμβέλεια επικοινωνίας έως 100 μέτρα, η τεχνολογία WiMAX επιτρέπει εμβέλεια 35 χιλιομέτρων και πάνω! Με ακόμη πιο απλά λόγια, έχοντας ένα κινητό με 4G θα έχουμε εξασφαλισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε εμβέλεια ολόκληρης πόλης. Όπου κι αν είστε μες στην πόλη ή στη χώρα, θα μπορείτε να μπαίνετε στο διαδίκτυο.
Η συσκευή έχει στο κέντρο μία οθόνη 4,3 ιντσών και 480 x 800 pixels, ενώ στα εσωτερικά «τρέχει» ο επεξεργαστής Snapdragon QSD8650 1GHz, αλλά και η μνήμη RAM στα 512 MB. Επίσης, στο πίσω μέρος, το Evo εξοπλίζεται με μια κάμερα 8 megapixels, με flash κι αναπαραγωγή 720p, ενώ στην μπροστινή όψη λειτουργεί μία κάμερα 1,3 megapixel. Επιπλέον το κινητό θα διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Android 2.1, Bluetooth, Wi-Fi, υποβοηθούμενο GPS, υποδοχή κάρτας microSDHC, έξοδο HDMI, και θα μπορεί να συγχρονίζεται με το Outlook Exchange.
Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Sprint, το κινητό θα διατεθεί στην αμερικανική αγορά το καλοκαίρι, αλλά δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα...
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Οθόνη: TFT, LCD 4,3 ιντσών αφής, ανάλυσης 480 x 800 pixels
Μνήμη: ROM: 1 GB - RAM: 512 MB (+ microSDHC)
Kάμερα: 8 megapixels με διπλό LED flash (και δεύτερη 1,3 megapixel για βιντεοκλήσεις)
Άλλα χαρακτηριστικά: Android 2.1 με HTC Sense UI, CDMA, EV-DO Rev.A, WiMAX, Snapdragon QSD8650 1 GHz, Wi-Fi, Bluetooth, Δέκτης GPS, Έξοδος ήχου 3,5 χιλ., Έξοδος εικόνας HDMI, Αισθητήρες εγγύτητας και κίνησης
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment