CeBIT: HTC Desire, Legend, HD mini και Smart

Όποιος δεν μπόρεσε να δει τα νέα κινητά τηλέφωνα της HTC (Desire, Legend, HD mini και Smart) στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress θα έχει την ευκαιρία να δει στο Ανόβερο.
Όσον αφορά στα Desire και Legend πρόκειται για νέα μοντέλα Android, που χρησιμοποιούν την έκδοση 2.1 του λειτουργικού της Google. Και τα δύο μοντέλα είναι πολύ καλά εξοπλισμένα και υποστηρίζουν το Flash. To Desire διαθέτει έναν επεξεργαστή στο 1GHz, ενώ το Legend, ο επίσημος διάδοχος του HTC Hero, μαγνητίζει τα βλέμματα με το αλουμινένιο case του.
Το HD mini αποτελεί τη μικρή έκδοση του HTC HD2. Η οθόνη του έχει διαστάσεις 3,2" αντί 4,3", ενώ ο επεξεργαστής λειτουργεί στα 600MHz. Οι υπόλοιπες λειτουργίες θυμίζουν το μεγάλο αδελφό του: Windows Mobile 6.5, WLAN, HSDPA και κάμερα των 5MPixels.
Για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά απευθύνεται το HTC Smart, ένα κινητό που διαθέτει το λιτό λειτουργικό σύστημα Brew της Qualcomm. Ο επεξεργαστής του τρέχει μόλις στα 300MHz, ενώ για τη μεταφορά δεδομένων υποστηρίζεται το HSDPA (με έως 3,6Mbit/s) - απουσιάζουν τα WLAN όπως κι ένα GPS.
Η οθόνη αφής έχει διαστάσεις 2,8", ενώ η κάμερα λειτουργεί σε ανάλυση 3MPixels. Αυτός ο λιτός και "αδύνατος" εξοπλισμός έχει αντίκτυπο στη τιμή του - το κινητό τηλέφωνο θα διαθέτεται σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment