Μάχη εντυπώσεων στα 28,8Mbps...

Δελτίο Τύπου: Η Cosmote πρώτη στην ελληνική αγορά ξεκινά την εμπορική διάθεση αναβαθμισμένων υπηρεσιών ευρυζωνικού Internet με ταχύτητες που μεγαλύτερες δεν υπάρχουν για λήψη δεδομένων έως 28,8 Mbps, μέσω των προγραμμάτων “Cosmote Internet On The Go”.
Τα προγράμματα “Cosmote Internet On The Go” αποτελούν τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά. Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output) , οι πελάτες της Cosmote μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη υψηλότερες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 28,8 Mbps και αποστολής έως 5.8 Mbps, για εύκολη πρόσβαση στο Internet, όπου και όποτε θέλουν, με πλούσιες σε περιεχόμενο online εφαρμογές (πλοήγηση σε ιστοσελίδες με πολυμέσα, ανταλλαγή e-mail, αποστολή και λήψη φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο κ.λπ.). Οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες με το αναβαθμισμένο USB Stick ZTE MF662, το οποίο, μάλιστα, διατίθεται δωρεάν σε επιλεγμένα προγράμματα “Cosmote Internet On The Go”.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΝΙΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Δελτίο Τύπου: Η Vodafone, η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα και ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που ανακοίνωσε την αναβάθμιση του ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου της σε ταχύτητες έως και 28,8 Mbps, μέσω της πλέον προηγμένης τεχνολογίας δικτύου HSPA+ MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output), παρέχει σήμερα τη δυνατότητα στους συνδρομητές της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband να απολαμβάνουν τις υψηλότερες ταχύτητες λήψης δεδομένων.
Οι νέες ταχύτητες είναι εμπορικά διαθέσιμες άμεσα, μέσω του αποκλειστικού Vodafone Κ4505 USB Stick, το οποίο διατίθεται δωρεάν σε προγράμματα Vodafone Mobile Broadband. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής μπορούν μέσω απλής διαδικασίας αναβάθμισης λογισμικού να εκμεταλλευθούν τις νέες υψηλές ταχύτητες του δικτύου της Vodafone.
Η Vodafone Ελλάδος, ένα από τα πρώτα δίκτυα που αναβαθμίστηκαν παγκοσμίως με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία HSPA+ MIMO, οδηγεί τις εξελίξεις και δίνει σήμερα τη δυνατότητα για ονομαστικές ταχύτητες λήψης δεδομένων 28,8 Mbps και αποστολής 5,8 Mbps. Επιπλέον, σημειώνεται ότι το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα παρέχει τις υψηλότερες μέσες ταχύτητες λήψης και αποστολής δεδομένων, προσφέροντας μοναδική ευρυζωνική εμπειρία στους συνδρομητές της Εταιρείας.
Οι αναβαθμισμένες ταχύτητες Vodafone Mobile Broadband παρέχονται αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Επιπλέον, η Vodafone συνεχίζει να επενδύει στη διαρκή επέκταση κάλυψης και χωρητικότητας του δικτύου 3G/HSPA, σε όλη την επικράτεια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment