Ετοιμη για την εποχή του iPhone 4G;

ΟΤΑΝ ολοι περιμένουν με αγωνία να έρθει το καλοκαίρι για να ανακοινωθεί επίσημα η κυκλοφορία του νέου iPhone 4G όπως φημολογείται; Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απεικονίζουν το νέο μοντέλο… Αν είναι αληθινές ή όχι κανείς δεν ξέρει, θα μάθουμε όμως σύντομα!… Σίγουρα όμως εξάπτει την φαντασία των φανατικών...
Παρατηρώντας πολύ προσεκτικά τις εικόνες, βλέπουμε ότι καταρχήν η οθόνη του iPhone φαίνεται σημαντικά μεγαλύτερη από την οθόνη των δύο πρώτων iPhone. Φαίνεται επίσης ότι έχει προστεθεί μία δεύτερη κάμερα στην μπροστινή πλευρά, πάνω από το ακουστικό, ενώ τέλος οι φωτογραφίες δείχνουν το iPhone 4G με προσόψεις διαφορετικών χρωμάτων. Τέλος, στην τελευταία φωτογραφία του post μπορούμε να δούμε ότι κάποιες αλλαγές έχει υποστεί και το User Interface της συσκευής.
Η μεγαλύτερη οθόνη και η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις είναι κάτι που προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω στο επόμενο iPhone, όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω, μαζί με κάποιες άλλες αλλαγές, όπως καλύτερη ανάλυση στην βασική κάμερα, μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας κλπ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment