Samsung Galaxy M90: ετοιμάζεται και θα μοιάζει αρκετά με το Galaxy A90!

Σύμφωνα με φήμες η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy M10s, Galaxy M20s, Galaxy M30s και Galaxy M40s που έρχονται να αναβαθμίσουν τα Galaxy M10s, M20, M30 και M40 που κυκλοφόρησαν το πρώτο μισό του έτους. Μια νέα διαρροή που εμφανίστηκε αποκάλυψε ότι η Samsung δουλεύει πάνω σε ένα νέο smartphone με ονομασία Samsung Galaxy M90. Αναμένεται να κυκλοφορήσει Οκτώβριο ή Νοέμβριο.
Ο tipster Ishan Agarwal, ισχυρίζεται ότι η εταιρία από την Νότια Κορέα ετοιμάζει μια συσκευή με κωδικό μοντέλου SM-M905F. Επίσης σαν κωδικό ονόματος έχει το R6. Τίποτα περισσότερο δεν έχει γνωστό σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, εκτός της υποτιθέμενης ημερομηνίας κυκλοφορίας.
Μέσω tweet, ο Agarwal, ισχυρίστηκε ότι το Galaxy M90 θα είναι παρόμοιο με το αναμενόμενο Galaxy A90 που θα έχει κορυφαία χαρακτηριστικά. Έτσι θα πρέπει να περιμένουμε και το M90 να διαθέτει τοπ χαρακτηριστικά σε ελκυστική τιμή.
Όπως αναφέραμε το Galaxy A90 θα είναι είναι το ποιο ισχυρό της σειράς A καθώς θα κυκλοφορήσει με τον κορυφαίο Snapdragon 855. Φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει και έκδοση με 5G. Οπότε μένει να δούμε αν το Samsung Galaxy M90 έρθει με τον Snapdragon 855 ή τον Snapdragon 730.


Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν μαζί με το Galaxy M90 έρθουν και τα υπόλοιπα κινητά τής σειράς M. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας τόσο θα γνωρίζουμε περισσότερα. Εδώ είμαστε για να σας ενημερώσουμε όταν έχουμε κάποιο νέο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment