Sharp Aquos V: έρχεται με Snapdragon 835!

Κατά τα φαινόμενα, η Sharp ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμα ένα νέο smartphone  της οικογένειας Aquos. Το εν λόγω τηλέφωνο πιθανότατα θα ονομάζεται Aquos V και στην καρδιά του θα βρίσκεται ο γνωστός (αν και παλιός, για τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας)  Qualcomm Snapdragon 835. Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι ο Snapdragon 835 τροφοδοτούσε τις ναυαρχίδες που κυκλοφόρησαν το 2017. Ένας αρκετά ισχυρός επεξεργαστής κατά την γνώμης μας, και ένας έξυπνος τρόπος να χρησιμοποιηθεί το απόθεμα που υπάρχει στις αποθήκες της εταιρείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές που μας ήρθαν από την ιστοσελίδα DealnTech, η συσκευή έλαβε πιστοποίηση Bluetooth, καθώς και πιστοποίηση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (National Communications Commission–NCC) της Ταϊβάν.  Το έγγραφο από την NCC αποκαλύπτει ότι η κωδική ονομασία της συσκευής είναι SH-C02. Περιλαμβάνει επίσης ένα σκίτσο που υποδεικνύει ότι το κινητό θα φοράει διπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ακολουθεί την νοητή γραμμή των φακών της κύριας κάμερας και βρίσκεται ακριβώς από κάτω τους, στο πίσω μέρος της συσκευής. Αν επαληθευτούν πλήρως οι πληροφορίες που παρέχει το σκίτσο, η ονομασία του κινητού θα είναι Sharp Aquos V.
Οι πληροφορίες που παρέχει το Geekbench σχετικά με το τηλέφωνο είναι σαφώς περισσότερες. Κατ’αρχάς, η συσκευή δοκιμάστηκε από τα μετροπρογράμματα του Geekbench. Από εκεί μαθαίνουμε ότι το Aquos V θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android 9 Pie και θα εφοδιάζεται με 4GB μνήμης RAM (αν και μια έκδοση με 6GB μνήμης RAM δεν μας φαίνεται απίθανη). Η πιστοποίηση από την Bluetooth SIG λέει ότι η συσκευή θα είναι συμβατή με το πρότυπο Bluetooth 5.0.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το κινητό θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης FHD+, αγνώστου μεγέθους και τύπου. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται στα 64GB, οι αισθητήρες της κύριας κάμερας θα έχουν ανάλυση 13MP έκαστος και η χωρητικότητα της μπαταρίας θα ανέρχεται στα 3120mAh.



Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment