Huawei Mate 30 Lite: Το πρώτο smartphone με Harmony OS

Η Huawei ανακοίνωσε χθες το Harmony OS το οποίο θα κάνει ντεμπούτο με την Honor Vision TV. Ο CEO της εταιρείας όμως δήλωσε ότι η Huawei επιθυμεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Google ώστε οι συσκευές της να χρησιμοποιούν το Android. Σύμφωνα όμως με έναν leakster, η εταιρεία ίσως κυκλοφορήσει ένα από τα τρία Mate 30 smartphone με το νέο λειτουργικό σύστημα.
Huawei Mate 30- Android 10/EMUI 10
Huawei Mate 30 pro- Android 10/EMUI 10
Huawei Mate 30 Lite- HongMeng OS* (Chinese model) Android 10/EMUI 10
Launch mid-September

Προβολή εικόνας στο Twitter

32 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Η νέα Mate σειρά θα αποτελείται από το budget Mate 30 Lite, το απλό Mate 30 και την Pro έκδοση του. Όπως προδίδει ο leakster στο Twitter, το Mate 30 Lite θα είναι αυτό με το Harmony OS αλλά θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή αγορά και οι υπόλοιπες θα γνωρίσουν την Mate 30 σειρά με το Android 10 και το EMUI 10.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το nova 5i Pro που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, θα είναι το Mate 30 Lite που θα κυκλοφορήσει στην αγορά αργότερα μέσα στον χρόνο. Στην περίπτωση αυτή η Lite έκδοση θα αποτελείται από LCD οθόνη στις 6.26 ίντσες με punch hole στην πάνω αριστερά γωνία, το Kirin 810 chipset το οποίο θα συνδυάζεται με 6 ή 8GB RAM και 128 ή 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000mAh και υποστηρίζει 20W fast charging.

Όσον αφορά τις κάμερες στο πίσω μέρος του nova 5i Pro έχει ενσωματωθεί τετραπλή διάταξη σε παρόμοιο πλαίσιο με την Mate 20 σειρά με κύρια 48MP ενώ η front facing κάμερα είναι 32MP.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment