Honor Magic 2 3D: Με 3D scanner φωτός και απαγωγή θερμότητας

Το Honor Magic 2 3D προσθέτει ένα νέο 3D scanner φωτός, στην ήδη επιτυχημένη φόρμουλα του Magic 2, το οποίο πέραν της 16 MP selfie κάμερας, διαθέτει και έναν αισθητήρα βάθους 2 Megapixel. Το 3D scanner του Honor Magic 2 3D θα καταγράφει 10.000 σημεία, και σε αντίθεση με τον αισθητήρα βάθους, θα λειτουργεί και στο σκοτάδι. Η επιπλέον βιομετρική ασφάλεια, που προσφέρει το smartphone, προς το παρόν θα χρησιμοποιηθεί για την διασφάλιση των πληρωμών της εφαρμογής AliPay. To Honor Magic 2 3D θα χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή με τη βασική έκδοσης της σειράς, δηλαδή τον Kirin 980. 
Ωστόσο, θα έχει ένα επιπλέον στρώμα ψύξης από γραφένιο, το οποίο θα βοηθά τον επεξεργαστή να διατηρεί για μεγαλύτερο διάστημα την απόδοση του. Κατά τα άλλα, το Honor Magic 2 3D θα κυκλοφορήσει μόνο σε μία έκδοση με 8 GB μνήμη RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο, και αναμένεται να κοστίζει περίπου 760€. Επίσης, μαζί με το το Magic 2 3D θα βγει στην αγορά μία έκδοση του βασικού smartphone με 6 GB μνήμη RAM και 256 GB, της οποίας η τιμή θα είναι 630€. Την ίδια στιγμή η μικρότερη έκδοση του Honor Magic 2, με 6 GB μνήμη RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 490€. To Honor Magic 2 3D, διατηρεί το slider σχεδιασμό του προκατόχου του, καθώς και την 3.500 mAh μπαταρία με 40W fast charging. Επίσης, δεν θα διαφέρει καθόλου σε μέγεθος. 
Οι μοναδικές μεγάλες αλλαγές είναι το 3D scanner φωτός, η προσθήκη του στρώματος ψύξης από γραφένιο, και η δραστική αύξηση του χώρου αποθήκευσης. Τέλος, το Honor Magic 2 3D αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο μαζί με τη βασική έκδοση της σειράς. Παρ’ όλα αυτά, η κυκλοφορία της συσκευής αναβλήθηκε, χωρίς η εταιρεία να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Honor Magic 2 3D έχει οριστεί να είναι η 7η Μαρτίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment