Xiaomi Redmi 7: Έχει Snapdragon 632, 4.000 mAh μπαταρία

Το Xiaomi Redmi Note 7 και το Redmi Note 7 Pro, έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οπότε τώρα περιμένουμε το τρίτο μέλος της οικογένειας να κάνει το ντεμπούτο του. Το Redmi 7 εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στην ιστοσελίδα της TENAA, όπου και έγιναν leak μερικές εικόνες, και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής
.
Ωστόσο, αυτή τη φορά είδαμε το Xiaomi Redmi 7 σε ένα hands-on βίντεο, πριν καν αυτό ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία. Πέρα από μια πιο κοντινή ματιά στη συσκευή, το βίντεο μας γνωστοποίησε επίσης όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
Στο εσωτερικό του Xiaomi Redmi 7 θα βρούμε τον Snapdragon 632 SoC, ο οποίος στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει συνδυαστεί με 3 GB μνήμη RAM, και 64 GB αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, αφού πρόκειται για smartphone της Xiaomi είναι αναμενόμενο να βγει και με άλλους συνδυασμούς μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με την TENAA οι συνδυασμοί αυτοί θα είναι 2 GB/16 GB, 3 GB/32 GB, και 4 GB/64 GB (μνήμη RAM/αποθηκευτικό χώρος).
Επισης, το Xiaomi Redmi 7 έχει στο κάτω μέρος μια θύρα microUSB, κάτι που πλέον δεν θα το βρούμε σε κανένα καινούργιο smartphone, αφού όλοι χρησιμοποιούν USB type-C. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει 4.000 mAh μπαταρία, 8MP selfie κάμερα, και 12 MP κύρια πίσω κάμερα.
Οι τιμές για το πιο οικονομικό μοντέλο θα αρχίζουν από τα 120 €, και σύμφωνα με την TENAA, το Xiaomi Redmi 7 διαθέτει μία LCD οθόνη, με ανάλυση 1.520 x 720 pixels, αναλογία 19:9, και waterdrop notch. Η πίσω πλευρά της συσκευής είναι πλαστική, σε αντίθεση με το Xiaomi Redmi Note 7. Επίσης, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος, και ο σχεδιασμός των πίσω καμερών είναι παρόμοιος με αυτόν του Xiaomi Redmi Note 7.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment