Η Honor θα κυκλοφορήσει 5G smartphone το 2019, και foldable smartphone το 2020

Ο CEO της Honor, George Zhao. σε μια συνέντευξη με το CNET αποκάλυψε ότι η Κινέζικη κατασκευάστρια smartphone ετοιμάζεται να ενστερνιστεί τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Σύμφωνα με τον Zhao, η Honor θα κυκλοφορήσει την πρώτη foldable συσκευή της το 2020. Φέτος στη MWC κυριάρχησαν δύο συγκεκριμένα είδη συσκευών, τα 5G flagship και τα foldable smatphones. Δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές που είδαμε ήταν το Huawei Mate X και το Samsung Galaxy Fold. Καθώς όμως δεν ήταν οι μόνες εταιρείες που παρουσίασαν foldable smartphones, ήταν απόλυτα λογικό η Honor να ακολουθήσει τις τάσεις.
Ο George Zhao είπε ότι πιστεύει πως η Honor θα βρει έναν τρόπο να κατασκευάσει ένα foldable smartphone, που θα καλύπτει τη μερίδα καταναλωτών στους οποίους απευθύνεται η εταιρεία. Επίσης, αποκάλυψε ότι η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμη την τελική τιμή της συσκευής, και πως ο ίδιος ανησυχεί ιδιαίτερα διότι η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει απαγορευτικό κόστος, και η Honor στοχεύει στη δημιουργία συσκευών χαμηλού κόστους.
Ο CEO της Honor δεν σχολίασε καθόλου το αν η Honor θα χρησιμοποιήσει τη foldable τεχνολογία της Huawei, ή αν θα αναπτύξει κάποια δική της. Πρόσθεσε επίσης, ότι προσωπικά του αρέσει ο σχεδιασμός της Huawei, και πως κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει την Huawei και την Honor σαν τις Volkswagen και Audi. Οπότε, ίσως τελικά η Honor να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία της Huawei. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα εξασφάλιζε κάποια μείωση στο κόστος σχεδιασμού και κατασκευής της συσκευής. Στην ίδια συνέντευξη, ο George Zhao επιβεβαίωσε ότι φέτος η Honor θα κυκλοφορήσει ένα 5G smartphone, και ότι η κατασκευάστρια απολαμβάνει την επιτυχία της στην Ευρώπη. Αφού, έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πέντε καλύτερες κατασκευάστριες smartphone σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment