Sony Xperia 1: Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Το Sony Xperia 1 ήταν ένα από τα smartphones που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στην πρόσφατη έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη. Μας άρεσε η οθόνη 6.5″ 4K OLED 21:9 CinemaWide και η τριπλή κάμερα με λειτουργία Eye AF.
Η “μακρόστενη” οθόνη με αναλογία 21:9 έχει ενδιαφέρον γιατι σε landscape mode το multi-task δυο εφαρμογών είναι άψογο με αυτές να απεικονίζονται σε τετράγωνα, κάτι εντελώς διαφορετικό με ότι γνωρίζουμε έως σήμερα στα smartphones.
Η λειτουργία Eye AF επιτρέπει στον χρήστη να “κλειδώσει” το focus της κάμερας πάνω στα μάτια του ανθρώπου που τραβάει βίντεο ώστε το θέμα μας να είναι πάντα εστιασμένο ακόμα και αν μετακινέιται.
Ακόμα ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της κάμερας του Xperia 1 είναι η νέα επιλογή Creator mode για λήψη βίντεο με πιστοποίηση Powered by CineAlta για κινηματογραφικό αποτέλεσμα σε 4K HDR με 24 fps.

Το Sony Xperia 1 ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη RAM 6GB, μπαταρία με χωρητικότητα 3300 mAh, τρέχει Android 9 και είναι αδιάβροχο IP68.
Για να αποκτήσετε τα παραπάνω θα πρέπει να διαθέσετε 849 λίρες Αγγλίας (περίπου 980 ευρώ) και να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι μιας και σύμφωνα με το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα Clove.co.uk οι πρώτες παραλαβές θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαίου.
Νωρίτερα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Sony Xperia 10 και Xperia 10 Plus. Αυτή η Sony Mobile μυαλό δεν βάζει. Εργαλείο που ανακοινώθηκε αρχές Φεβρουαρίου και θα το διαθέσει τον Ιούνιο όταν θα έχει πήξει η αγορά από Galaxy S10, Huawei P30 και ένα σωρό άλλα μοντέλα με Snapdragon 855…
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment