MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.
Αν και είχαμε αναφέρει το πάχος του Energizer Power Max P18K Pop, στην πραγματικότητα δεν αναλογιστήκαμε ποτέ πώς θα έμοιαζε το συγκεκριμένο κινητό. Τελικά, η Energizer το παρουσίασε την MWC 2019, και προκάλεσε σοκ. Η συσκευή με τη 18.000 mAh μπαταρία στην ουσία είναι ένα ογκώδες power bank, το οποίο έχει ενσωματωμένο ένα smartphone, κι όχι δεν κάνουμε πλάκα.
Εντάξει, θα το παραδεχτούμε, το Energizer Power Max P18K Pop έχει μία τεράστια μπαταρία, η οποία προσφέρει έως 48 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο ή μία εβδομάδα απαιτητικής χρήσης, με μία μόνο φόρτιση. Και πάλι όμως, το τηλέφωνο της Energizer είναι άβολο στο κράτημα, βαρύ, και κάπως άσχημο αισθητικά.
Όπως και να έχει, τουλάχιστον η συσκευή έρχεται με μία σειρά από σχετικά καλά χαρακτηριστικά. Το Energizer Power Max P18K Pop έχει οθόνη 6,2 ιντσών με ανάλυση 1080p χωρίς κάποιο notch, και διπλή pop-up selfie camera στα 16 MP και 2 MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα βρούμε τρεις κάμερες στα 12 MP, 5 MP και 2 MP, οι οποίες καταγράφουν βίντεο στα 1080p.
Το smartphone τρέχει Android 9 Pie και στο εσωτερικό της θα βρούμε τον οκταπύρηνο MediaTek Helio P70 χρονισμένο στα 2.0 GHz, 6 GB RAM, και 128 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το Energizer Power Max P18K Pop διαθέτει θύρα USB Type C και δυστυχώς δεν έχει θύρα ακουστικών.
Τέλος, το P18K Pop θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του, και μέχρι τώρα είναι το smartphone? με τη μεγαλύτερη μπαταρία στον κόσμο (και μάλλον θα παραμείνει).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment