Sony Xperia XZ2: Πιστεύει ότι βγάζει τέλειος φωτογραφίες

Η Dominika Koszowska είναι μία φωτογράφος που χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα Sony Xperia για να τραβάει τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της. Η ίδια για την δουλειά της τραβάει φωτογραφίες πορτραίτου και τοπίου, ενώ χάρη στις εικόνες που τράβηξε με το Sony Xperia XZ1 και το XZ2 κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο των Mobile Photography Awards 2018.
Η Sony συναντήθηκε με την Dominika Koszowska για να την ρωτήσει τι της αρέσει να τραβάει με την κάμερα της, πώς το τραβάει, και ποια είναι τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τις φωτογραφίες της.
Sony Xperia XZ2: Το μόνο που χρειάζεσαι για να βγάζεις απίστευτες φωτογραφίες
Η ίδια αναφέρει ότι προτιμά να τραβάει φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την χειροκίνητη λειτουργία της κάμερας των Xperia, αφού αυτό της επιτρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο στο πώς θα φαίνεται η τελική εικόνα. Αν και δεν το αναφέρει στην συνέντευξη της, ξεκάθαρα είναι τόσο καλή στο να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες, όσο και να τις τραβάει.
Όταν πρόκειται να τραβήξει φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, τότε χρησιμοποιεί ένα τρίποδο, και τραβάει φωτογραφίες μεγάλης έκθεσης, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο ISO. Αυτό σημαίνει, ότι δεν χρησιμοποιεί την λειτουργία της Sony high-ISO, κάτι που είναι αναμενόμενο αφού επιδιώκει την καλύτερη δυνατή ποιότητα..
Sony Xperia XZ2: Το μόνο που χρειάζεσαι για να βγάζεις απίστευτες φωτογραφίες
Οι συμβουλές της Dominika Koszowska σε επίδοξους φωτογράφους, είναι να τραβάνε φωτογραφίες όταν ο φωτισμός είναι εξαιρετικός, όπως πριν ή κατά την διάρκεια της ανατολής και δύσης του ηλίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment