MWC 2019: Τρία budget smartphone η LG, το ένα με τριπλή κάμερα

Όπως είναι ήδη γνωστό στο MWC 2019, η LG θα παρουσιάσει το LG G8 ThinQ. Ωστόσο, η Κορεάτικη κατασκευάστρια κινητών θα παρουσιάσει και τρεις budget συσκευές. Μάλιστα, η μία από αυτές θα έχει τριπλή πίσω κάμερα.
Οι τρεις νέες συσκευές είναι το LG K40, το LG K50, και το LG Q60. Σίγουρα κανένα από τα budget τηλέφωνα της LG δεν πρόκειται να ανταγωνιστούν οποιαδήποτε flagship συσκευή, ωστόσο όλα έχουν την FullVision οθόνη που κατασκευάζει η εταιρεία.
Η οθόνη του K40 είναι στις 5,7 ίντσες και των άλλων δύο στις 6,26 ίντσες με waterdrop notch. Ακόμη, οι συσκευές έχουν λογισμικό για αναγνώριση αντικειμένου/τοπίου, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, DTS:X 3D surround sound, και κουμπί για το Google Assistant. Και τα τρία νέα μοντέλα έχουν έναν άγνωστο 2 Ghz οκταπύρηνο επεξεργαστή.
Το LG Q60 είναι το καλύτερο μοντέλο από τα τρία, με 3 GB RAM, 64 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, 3.500 mAh μπαταρία, 13 MP selfie κάμερα, και τρεις πίσω κάμερες. Το σετ των πίσω καμερών αποτελείται από την κύρια στα 16 MP, μία δεύτερη με ευρυγώνιο φακό στα 5 MP, και μία τρίτη στα 2 MP με αισθητήρα βάθους.
Παράλληλα, το LG K50 είναι το δεύτερο καλύτερο μοντέλο της σειράς, με 3 GB RAM, 32 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, 3.500 mAh μπαταρία, και 13 MP selife κάμερα. Σε αυτό το μοντέλο δε θα βρούμε τρεις πίσω κάμερες, αντ’ αυτού έχουμε μία στα 13 MP και μία στα 2 MP.
Η πιο οικονομική συσκευή από τις τρεις είναι το K40, το οποίο θα έχει 2 GB RAM, 32 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, 3.000 mAh μπαταρία και 8 MP μπροστινή κάμερα. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καν διπλή πίσω κάμερα, όσοι το αγοράσουν θα πρέπει να αρκεστούν στη μία κάμερα 16 MP.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές των νέων budget συσκευών της LG, θεωρούμε ότι θα είναι αρκετά λογικές, κυρίως διότι η εταιρεία ελπίζει να κερδίσει την θέση της στην αγορά και προσπαθεί να συναγωνιστεί τη Huawei και τη Xiaomi.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment