Oppo Reno: Απρίλιο με 10x οπτικό ζουμ και Snapdragon 855

Ο αντιπρόεδρος της Oppo, Brian Shen, ανακοίνωσε χθες το βράδυ μια επερχόμενη σειρά smartphones από την Oppo, τη Reno. Η Oppo μοιράστηκε επίσης το πολύχρωμο λογότυπο της σειράς στο Twitter, και φαίνεται ότι πιθανώς η σειρά Reno θα εξυπηρετεί το νεότερο κοινό.
Η Oppo ανακοίνωσε ότι το πρώτο Reno smartphone θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 10 Απριλίου. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει δώσει καμία επιπλέον πληροφορία, σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής ή τη σειρά smartphones Oppo Reno.
Το GizmoChina σημείωσε ότι ο έτερος αντιπρόεδρος της Oppo, Shen Yiren, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά μιας επερχόμενης συσκευής της Oppo. Συγκεκριμένα, ο Shen Yiren είπε ότι το επερχόμενο smartphone της Oppo θα διαθέτει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, και μια 4.065 mAh μπαταρία. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν αυτή η συσκευή θα είναι το πρώτο Oppo Reno.
Το smartphone θα έχει τριπλή πίσω κάμερα, η οποία θα διαθέτει την τεχνολογία οπτικού ζουμ 10x της Oppo, την οποία η εταιρεία παρουσίασε κατά τη διάρκεια της MWC 2019. Στην έκθεση, η Oppo επιβεβαίωσε ότι οι τρεις κάμερες θα υποστηρίζουν εστιακά μήκη από 16mm έως 160mm.
Η εταιρεία επίσης επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία του 10x οπτικού ζουμ θα έκανε το ντεμπούτο της στο επόμενο προϊόν της, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Ο Απρίλιος είναι ακριβώς στις αρχές του δευτέρου τριμήνου οπότε ίσως η πρώτη συσκευή με τεχνολογία 10x οπτικού ζουμ να είναι τελικά το πρώτο Oppo Reno.
Τέλος, η πρώτη φωτογραφία του Oppo Reno εμφανίστηκε στο Weibo, η συσκευή στην εικόνα έχει το χρώμα Aurora Green το οποίο το είδαμε νωρίτερα στο Oppo R17 Pro. Φυσικά, αυτή η εικόνα μπορεί να είναι δημιούργημα κάποιου concept artist, και όχι κάποιο επίσημο render. Η Oppo αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με τη συσκευή, και την επίμαχη εικόνα.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment