Τα πάντα για το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold

Γεγονός είναι ότι το Galaxy Fold έρχεται για να δώσει στους χρήστες μία ολοκαίνουργια εμπειρία. Πρόκειται να κάνει πράγματα που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε από μία smartphone συσκευή.
Νέα Υλικά στην οθόνη: Η εσωτερική οθόνη διπλώνει. Η Samsung δημιούργησε μία οθόνη 50% πιο λεπτή με πολυμερές υλικό και την κλασική αίσθηση που δίνει μια smartphone οθόνη. Το νέο υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί, κάνει το Galaxy Fold, ελαστικό και ανθεκτικό.
Νέος μηχανισμός αναδίπλωσης: Το Galaxy Fold, ανοίγει ομαλά και φυσικά όπως ένα βιβλίο, ενώ κλείνει απλά με ένα κλικ. Για να το πετύχει αυτό η εταιρεία, δημιούργησε ένα νέο σκελετό πιο σοφιστικέ και ανθεκτικό.
Νέα Υλικά Σχεδιασμού: Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλάι εκεί που ο αντίχειρας στηρίζεται φυσικά, έτσι η συσκευή ξεκλειδώνει εύκολα. Οι δύο μπαταρίες και τα εξαρτήματα έχουν ομοιόμορφη κατανομή. Το κινητό ολοκληρώνεται με τα χρώματα Space Silver, Cosmos Black, Martian Green, Astro Blue1 και φυσικά το λογότυπο της Samsung.
Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία, η Samsung συνεργάστηκε με την Google και την κοινότητα προγραμματιστών του Android, προκειμένου να βεβαιωθεί πως όλες οι εφαρμογές θα τρέχουν ομαλά στην συσκευή. Η συσκευή έχει νέας γενιάς chipset και 12GB RAM. Έτσι η απόδοση του Galaxy Fold, φτάνει το επίπεδο ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Το νέο σύστημα Wireless PowerShare, επιτρέπει στο Galaxy Fold, να φορτίζει δεύτερη συσκευή ασύρματα. Το Galaxy Fold, έχει νέα οπτικά στοιχεία χάρις την οθόνη Dynamic AMOLED και τον καθαρό ήχο της AKG με στερεοφωνικά ηχεία.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΘΟΝΗ
ΚΥΡΙΑ ΟΘΟΝΗ: 7.3” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9)
COVER CAMERA: 10MP Selfie Camera, F2.2
ΤΡΙΠΛΗ CAMERA (ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ): 16MP Ultra Wide Camera, F2.2 / 12MP Wide-angle Camera, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4 / 12MP Telephoto Camera, PDAF, OIS, F2.4, 2X οπτικό zoom
ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ DUAL CAMERA: 10MP Selfie Camera, F2.2 / 8MP RGB Depth Camera, F1.9
AP: 7nm 64-bit Octa-core επεξεργαστής
ΜΝΗΜΗ: 12GB RAM (LPDDR4x), 512GB (UFS3.0)
ΜΠΑΤΑΡΙΑ: 4,380mAh, γρήγορη φόρτιση είτε αυτή είναι ενσύρματη είτε ασύρματη. Η ενσύρματη φόρτιση, είναι συμβατή με QC2.0 και AFC. Η ασύρματη φόρτιση είναι συμβατή με WPC και PMA.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Android 9.0 (Pie)
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment