Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε το Blue Coral Galaxy S7 edge

Το Blue Coral είναι το πέμπτο χρώμα του Galaxy S7 edge, που παρουσιάζει η Samsung Electronics Hellas στην ελληνική αγορά. Το Blue Coral Galaxy S7 edge ακολουθεί τις νέες τάσεις χρωμάτων, που είναι λιγότερο έντονα και περισσότερο απαλά. Εμπνευσμένο από τη φύση, το μοναδικό χρώμα blue coral είναι λαμπερό και μοιάζει σαν να φωτίζεται από το εσωτερικό της γυάλινης επιφάνειας του τηλεφώνου. Με κομψό σχεδιασμό και τη μοναδική κυρτή οθόνη στις δύο πλευρές, το Galaxy S7 edge, το smartphone της Samsung με τις υψηλότερες πωλήσεις, διαθέτει τεχνολογία αιχμής που βελτιώνει την εμπειρία χρήσης και συγκεκριμένα: 
• Την πρώτη Dual Pixel κάμερα σε smartphone, για πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. 
• Ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη με πιστοποίηση IP68, ώστε η συσκευή να είναι ανθεκτική σε στοιχεία, όπως η βροχή, ο ιδρώτας, η άμμος και η σκόνη. 
• Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, που κρατάει τους χρήστες συνδεδεμένους για περισσότερο χρόνο. Επίσης, διαθέτει τη λειτουργία “Fast Charging”, που επιτρέπει ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση.
 • H Always-On οθόνη δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν σημαντικές ειδοποιήσεις, χωρίς να ενεργοποιούν τη συσκευή, εξοικονομώντας χρόνο και μπαταρία. 
• Υποστήριξη για microSD έως και 256GB, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποθηκεύουν όλα αυτά που μοιράζονται.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment