ΖΤΕ Hawkeye. Τη στήριξη του κοινού μέσω του Kickstarter ζητά η ZTE

ZTE είχε λανσάρει μέσα στην περασμένη χρονιά το Project CSX στο οποίο πρακτικά ζήτησε από τους fans της να στείλουν τις προτάσεις τους για ένα νέο smartphone, δημιουργώντας μία πρόταση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.
hawkeye1
Το αποτέλεσμα είναι το ZTE Hawkeye που η εταιρεία ανακοίνωσε στο πλαίσιο της CES 2017 και αποτελεί μία καινοτόμα πρόταση για την οποία τώτα ζητά χρηματοδότηση μέσω της γνωστής crowdfunding πλατφόρμας Kickstarter με στόχο να συγκεντρώσει 500.000 δολάρια.
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Hawkeye είναι η eye-tracking λειτουργία που θα αναγνωρίζει την κίνηση των ματιών του χρήστη, όπως επίσης και η αυτοκόλλητη θήκη της συσκευής που θα της επιτρέπει να προσαρτάται σε διάφορες επιφάνειες.
hawkeye3
Σε άλλα specs διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD, dual-camera, επεκτάσιμη μνήμη, Hi-Fi audio και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το λειτουργικό του είναι το Android Nougat. Θα διατεθεί από το Σεπτέμβριο του 2017, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment