H ALCATEL ME 5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MWC 2017

Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε γράψει για την πληροφορία ότι η Sony ετοιμάζεται να λανσάρει 5 smartphones στο MWC 2017. Φαίνεται όμως ότι το ίδιο σκοπεύει να κάνει και η Alcatel, που ετοιμάζεται να ρίξει στη “μάχη” της μεγάλης τεχνολογικής έκθεσης επίσης 5 μοντέλα.
Δε γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες, ωστόσο το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ένα από αυτά φαίνεται ότι θα είναι modular, με ένα σύστημα που θα επιτρέπει διαφορετικές λειτουργίες, μέσω οπίσθιων καλυμμάτων της συσκευής, τα οποία θα μπορείτε να εναλλάσσετε. Μπορεί η LG να μην τα κατάφερε με το modular G5 και τους “friends” του ενώ η Motorola ψάχνεται ακόμη με τα μαγνητικά αξεσουάρ της Z line, τώρα όμως φαίνεται ότι στο “παιχνίδι” θα μπει και η Alcatel με τη δική της πρόταση.
alcatel-modular2
Βλέπουμε ήδη κάποιες φωτό που διέρρευσαν από τη συσκευή, απεικονίζοντας τμήματα της “πλάτης” της. Σε μία από αυτές βλέπουμε LED στο πίσω κάλυμμα, τα οποία πιθανώς θα λάμπουν με διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τη μουσική σας (όπως π.χ. συμβαίνει στα ηχεία JBL Pulse).
Η κάμερα της modular πρότασης της Alcatel φημολογείται ότι θα έχει ανάλυση 13MP με dual-tone LED flash, ενώ θα τροφοδοτείται από ένα οκταπύρηνο επεξεργαστή με chipset της MediaTek.Η τιμή της συσκευής θα είναι γύρω στα 320 ευρώ και περισσότερα θα μάθουμε στις 26 Φεβρουαρίου στο event της Alcatel.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment