Παρουσίαση του Galaxy S8 στις 29 Μαρτίου

Όπως φαίνεται το Galaxy S8 θα έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες ναυαρχίδες της Samsung, τόσο σε επίπεδο μεγέθους όσο και σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού.
Καταρχήν, το Galaxy S8, με τις δύο εκδόσεις του, αναμένεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε σχέση με οτιδήποτε έχει παρουσιάσει η Samsung μέχρι σήμερα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αναμένεται να είναι η πρώτη συσκευή της κορεατικής εταιρείας όπου τα πλήκτρα πλοήγησης και ελέγχου θα είναι τοποθετημένα σε διαφορετικά σημεία πάνω στη συσκευή. Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι το Galaxy S8 θα συστηθεί στο κοινό στις 29 Μαρτίου, ενώ η εμπορική του διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Απριλίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Venture Beat, η τιμή της «μικρής» εκδοχής του S8 στην Ευρώπη θα είναι στα 799 ευρώ, ενώ η «μεγαλύτερη» έκδοση, που ενδέχεται να διαθέτει οθόνη έως και 6,2 ιντσών, θα κοστίζει 899 ευρώ. Επιπλέον, στο δημοσίευμα αποκαλύφθηκαν και δύο (πραγματικές) όψεις της συσκευής. Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες τεχνολογίας Super AMOLED, ανάλυσης QHD οι οποίες θα καταλαμβάνουν το εμπρόσθιο τμήμα των συσκευών σε ποσοστό έως 85% και σε μία αναλογία 18.5:9. Είναι σαφές πλέον ότι οι οθόνες και των δύο μοντέλων θα είναι διαμόρφωσης «Edge».
Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η μνήμη θα παραμείνει στα 4GB, όπως συμβαίνει και με το περυσινό Galaxy S7. Ωστόσο, σημαντική βελτίωση θα επέλθει με την υιοθέτηση του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, ενώ σε ορισμένες αγορές θα διατεθεί η έκδοση της συσκευής με ανάλογο επεξεργαστή Exynos. Σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων, η κύρια κάμερα αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 12 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια θα είναι 8 Megapixel, ενώ σημαντική θα είναι η ενίσχυση των καμερών με πρόσθετα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα η κύρια κάμερα θα έχει την ικανότητα «αναγνώρισης» αντικειμένων, ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα συνδυάζεται με σαρωτή ίριδας για την πιστοποίηση της ταυτότητας του χρήστη. Η μοντέλο των 5,8 ιντσών θα διαθέτει μπαταρία 3.000 mAh, ενώ το μοντέλο των 6,2 ιντσών θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3.500 mAh, ενώ και οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο από 64GB (βασική έκδοση) σε συνδυασμό με δυνατότητα επέκτασης μέσω πρόσθετης κάρτας μνήμης microSD. Σ
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment