Zopo Speed 8: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το πρώτο δεκαπύρηνο smartphone

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Zopo Speed 8, το οποίο η εταιρεία προωθεί ως το «πρώτο δεκαπύρηνο smartphone». Στο εσωτερικό του Speed 8 βρίσκεται το SoC MediaTek Helio X20, με CPU που διαθέτει δέκα πυρήνες. Το κόστος του; 299 δολάρια, ενώ αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που θα το προπαραγγείλουν μέχρι τις 27 Μαρτίου, ενδέχεται να το βρείτε μέχρι και 20 δολάρια πιο οικονομικά. 

Το κοινό φαίνεται ότι έχει υποδεχτεί με ιδιαίτερη θέρμη το συγκεκριμένο smartphone, καθώς σε αρκετά καταστήματα είναι ήδη sold out. Τι προσφέρει εκτός από τους 10 πυρήνες; 4 GB RAM, 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, USB type-C και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η κύρια κάμερα της συσκευής διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 21 MP από την Sony, που μπορεί να εστιάσει μέσα σε 0,2 δευτερόλεπτα. Η οθόνη της συσκευής είναι 5,5 ίντσες και η ανάλυση της είναι FHD. Η μπαταρία του Speed 8 διαθέτει φορτίο 3600 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow και είναι 4G (μπάντες 1, 3, 7 και 20), ενώ τα μόνα πράγματα που λείπουν είναι το NFC, η ασύρματη φόρτιση και η αδιαβροχοποίηση.

Η Zopo, για την προώθηση του Speed 8, συνεργάζεται με τον Jorge Lorenzo, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του MotoGP. Ο Lorenzo είναι Brand Ambassador της Zopo και σίγουρα με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θέλει να τονίσει την ταχύτητα του Speed 8, αλλά και να γίνει πιο γνωστή στο ευρύ κοινό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment