Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το Sony Xperia M5

Sony_S50_GOLD_FRONT_CAMERA_0071
Sony_S50_GOLD_FRONT_CAMERA_0071Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο Xperia M5 που συνδυάζει εξελιγμένη κάμερα, σχεδιασμό, μπαταρία και απόδοση ενώ εντάσσεται στη mid-range κατηγορία συσκευών.
Ακολουθώντας την επιτυχία του Xperia M4 Aqua, το Xperia M5 διαθέτει πίσω κάμερα 21,5 Megapixel με 5x Clear Image Zoom. Επιπλέον, η κάμερα της συσκευής διαθέτει 0.25-second Hybrid Autofocus που προσφέρει γρήγορο και ακριβές autofocus, ενώ η νέα τεχνολογία Hybrid AF συνδυάζει την Phase Detection AF και την Contrast Detection AF, σε κορυφαία ταχύτητα.Επιπρόσθετα, η κύρια κάμερα είναι σε θέση να λαμβάνει βίντεο σε ποιότητα 4K. Στην εμπρόσθια όψη υπάρχει η selfie-cam με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, με ενσωματωμένο autofocus και Full-HD λήψη βίντεο. Ειδικά για τις selfies παρέχονται μια σειρά εφαρμογών όπως οι Face in picture, AR mask και Style portrait.
Η οθόνη του Xperia M5 είναι διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης Full HD και με την τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine 2 που προσφέρει βελτιωμένη ευκρίνεια και αντίθεση χρωμάτων.
Όπως και με τις ναυαρχίδες της εταιρείας, έτσι και το Xperia M5 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, με τη θύρα USB χωρίς καπάκι για πρόσθετη άνεση και ευκολία στη φόρτιση. Το Xperia M5 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2.600mAh που διαρκεί μέχρι και δύο μέρες.
Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο οκταπύρηνος 64μπιτος επεξεργαστής MediaTek Helio X10 χρονισμένος στα 2GHz συνοδευόμενος από 3GB μνήμης RAM, υποστήριξη δικτύων 4G και επεκτάσιμη μνήμη με κάρτα uSD μέχρι 200GB.
Το νέο Xperia M5 λανσάρει τον ξεχωριστό σχεδιασμό του στυλ OmniBalance της Sony με κρυστάλλινο φινίρισμα και στις δύο πλευρές. Είναι σχεδιασμένο επίσης για να είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα, με γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment