Επίσημο: Οι τιμές του iPhone SE στην Ελλάδα!

iSquare ανακοίνωσε πριν λίγο τις τιμές για το νέο iPhone SE, τη νέα 4ιντση πρόταση που παρουσιάστηκε χθες στο event της αμερικανικής εταιρείας.
iphone SE
Το iPhone SE δίπλα στα iPhone 6s Plus και iPhone 6s.
Το iPhone SE είναι το πιο δυνατό τηλέφωνο που φτιάχτηκε ποτέ στις 4 ίντσες. Με επεξεργαστή, κάμερα και ασύρματη συνδεσιμότητα που του εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις, είναι το τηλέφωνο που χωρά σε κάθε χέρι. Έρχεται με τον A9 επεξεργαστή της Apple σε συνδυασμό με τις σημαντικά βελτιωμένες (συγκριτικά με το iPhone 5s) ταχύτητες σύνδεσης σε LTE και Wi-Fi ασύρματα δίκτυα. Και όλα αυτά με ακόμα καλύτερες επιδόσεις στον τομέα διαχείρισης της ενέργειας. Η βασική κάμερα διαθέτει αισθητήρα των 12MPixels, τεχνολογία Focus Pixel για πιο γρήγορη εστίαση, ειδικά σχεδιασμένο επεξεργαστή ανάλυσης του οπτικού σήματος, εξελιγμένο σύστημα μείωσης του θορύβου και όλες οι άλλες βελτιώσεις. Φυσικά μπορείς να γράψεις βίντεο σε ανάλυση μέχρι 4K, να τραβήξεις ευκρινέστατες πανοραμικές φωτογραφίες και να παίξεις με την αργή κίνηση που φτάνει τα 240 καρέ το δευτερόλεπτο. Το iPhone SE είναι μια συμπαγής και ελαφριά συσκευή. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο αφήνει στο χέρι την αίσθηση που μόνο ένα iPhone μπορεί να σου προσφέρει.
se
Θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 7 Απριλίου σε τέσσερα χρώματα (space gray, silver, gold, rose gold) έναντι 499 ευρώ (16GB) ή 599 ευρώ (64GB) κα
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment