Εικόνες του Meizu PRO 6 αποκαλύπτουν την Dual Edge οθόνη του

Meizu-PRO-6-render_1
Έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Meizu να λανσάρει ένα διάδοχο μοντέλο με οθόνη Dual Edge, το οποίο θα αντικαταστήσει τη σημερινή ναυαρχίδα της εταιρείας, το Meizu PRO 5.
Το φημολογούμενο Meizu PRO 6 φέρεται να ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του φετινού Samsung Galaxy S7 Edge, του περυσινού Galaxy S6 Edge και του πρόσφατου Vivo Xplay 5. Δηλαδή θα διαθέτει οθόνη Dual Edge που θα καλύπτει τις πλαϊνές πλευρές της συσκευής.Τελευταίο κομμάτι στο πάζλ των φημών σχετικά με το Meizu PRO 6 είναι η διαρροή φωτογραφιών που αποκαλύπτουν τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες της συσκευής. Πέρα από την Dual Edge οθόνη από τη συσκευή δεν λείπει το πλήκτρο mBack, κάτω από την οθόνη, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν capacitive back key, σαν φυσικό home button αλλά και σαν σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος.
Τα υπόλοιπα πλήκτρα ελέγχου βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της συσκευής, ενώ η πλάτη είναι παρόμοια με του προγενέστερου Meizu PRO 5, ενώ στα renders που διέρρευσαν κάνει την εμφάνισή του και το αλλαγμένο λογότυπο της εταιρείας. Η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο ενώ η μπαταρία της δεν θα είναι αφαιρούμενη.
Meizu-PRO-6-render_3
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment