Παρουσίαση του Meizu M3 Note στις 6 Απριλίου – Έπεται το Meizu PRO 6

Meizu-MX5Η Meizu, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής smartphones στην Κίνα, πρόκειται να παρουσιάσει στις 6 Απριλίου το νέο της smartphone M3 Note, το οποίο εντάσσεται στη μεσαία κατηγορία συσκευών. Το νέο M3 Note θα είναι αντικαταστάτης του M2 Note με την οθόνη των 5,5 ιντσών. Η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη ίδιας διαγωνίου και ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, ενδεχομένως να διαθέτει σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος ενώ τη θέση του επεξεργαστή αναμένεται να κατέχει το SoC MediaTek Helio P10.Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει το Meizu M3 Note θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, στα 16GB και στα 32GB, ενώ και οι δύο εκδόσεις θα υποστηρίζουν επέκταση με τη χρήση καρτών μνήμης microSD.
Σύμφωνα με το Android Headlines, λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Απριλίου, η Meizu πρόκειται να παρουσιάσει σε ξεχωριστό event και μία από τις επόμενες high-end συσκευές της, πιθανότατα το PRO 6.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες διαρροές και φήμες το Meizu PRO 6 θα διαθέτει οθόνη περί τις 5,7 ίντσες τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 1920 x 1080 pixels. Η μνήμη RAM αναμένεται να κινηθεί στα 3 ή 4GB, αν και υπήρξαν και φήμες που ήθελαν τη RAM στα 6GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 32GB και 64GB.Στην καρδιά της συσκευής αναμένεται να βρεθεί το SoC Helio X25 της MediaTek, ενώ αναμένεται ότι η συσκευή θα είναι μεταλλική. Λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android σε έκδοση Lollipop ή Marshmallow, σε συνδυασμό με το Flyme UI της Meizu.Σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων αναμένεται να υπάρχει κύρια κάμερα με αισθητήρα στα 21 Megapixel σε συνδυασμό με εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης στα 5 Megapixel.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment