10 τρόποι για τέλειο ασύρματο δίκτυο

Το αμερικανικό περιοδικό PC Magazine μας παρουσιάζει δέκα διαφορετικούς τρόπους για να ενισχύσετε το δίκτυο WiFi σας. Αυτό αφορά τόσο την ταχύτητα,όσο και τη μέγιστη εμβέλεια. 
Ίσως αυτό είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείτε. Routers χρειάζονται ενημερώσεις λογισμικού ακριβώς όπως όλα τα άλλα-και μερικές φορές το firmware που αρχικά πλοίο με βελτιώνεται με μεταγενέστερη της ενημερωμένης έκδοσης.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιθανές αιτίες σύνδεσης σας μπορεί να είναι κακή (ή ανύπαρκτη). Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επεκτείνετε το ασύρματο σήμα σας, και τα περισσότερα από αυτά αφορούν απλά ένα κομμάτι της μικροαλλαγές στο ασύρματο δίκτυό σας ή με την προσθήκη μερικά οικονομικά στοιχεία. Θα σας καθοδηγήσει δέκα από τα πιο χρήσιμα διορθώσεις για τα δεινά σύνδεσης σας.
Δείτε slideshow μας για δέκα τρόπους για να επεκτείνουν Wi-Fi σήμα σας. Μερικές από τις προτάσεις που δεν απαιτούν πρόσθετο υλικό ή λογισμικό για την αγορά, ενώ άλλα μπορούν να απαιτήσουν μια μικρή ή μεγαλύτερη επένδυση, ανάλογα με το συγκεκριμένο πρόβλημα απόδοσης που αντιμετωπίζετε.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment